Maak kennis met de SportCie

Ook dit jaar willen wij als sportcommissie er een mooi sportief jaar van maken.

We gaan dit jaar nog drie fantastische activiteiten organiseren onder andere de Batavierenrace. Dat is een supergave estafette met het gaafste feest ooit aan het einde. Hiervoor gaan we natuurlijk ook gezellig samen trainen. Als je van hardlopen houdt, dan kan je ons al vast mailen om je op te geven. Ook hebben we al Kung Fu met jullie gedaan wat super tof was. Het is dan ook de hoogste tijd voor ons om onszelf aan jullie voor te stellen.

Levi is onze voorzitter en heeft dus de belangrijkste taak. Levi is 19 jaar en heeft veel aan bergsport en klimmen gedaan. Ook gaat hij nog regelmatig op wintersport. Hij studeert bedrijfseconomie.

Djene is 20 jaar en heeft dit jaar de taak om alle financiën te regelen als onze penningmeester. Met haar opleiding, econometrie, kan zij alles goed in balans houden. Ze heeft al bijna een jaar niet meer gesport, maar is meer dan gemotiveerd om veel te gaan sporten. Deze motivatie wil ze gaan gebruiken om te trainen voor de Bata.

Evelien is 26 jaar en zal alle belangrijke en minder belangrijke informatie die wordt besproken tijdens de vergaderingen notuleren als secretaris. Ze studeert voor docent beeldende kunst en vormgeving en kan geweldige kunstwerken maken. Hiernaast is zij ook nog een super sportief. Ze houdt van sporten zoals duiken, kitesurfen, zeilen en roeien. Onze Evelien is dus helemaal thuis op het water.

De PR-verantwoordelijke voor dit jaar is Maud. Zij is 20 jaar en doet voornamelijk aan wielrennen en zwemmen, alhoewel ze al veel sporten heeft gedaan zoals voetbal, volleybal en musical. Op dit moment doet zij, na haar mbo, hbo verpleegkunde.

David is 20 jaar en algemeen lid. Hij heeft op dit moment een tussenjaar dus meer dan genoeg tijd om fantastische activiteiten neer te zetten voor de SportCie. Hij heeft een fitnessabonnement en denkt vaak aan sporten; dat is natuurlijk ook een sport. Volgend jaar gaat hij econometrie studeren.

Lonne is 18 jaar en ook algemeen lid. Lonne houdt van basketbal, wat ze ook super lang heeft gedaan, maar nu is ze een fanatieke zwemmer. Lonne studeert verpleegkunde en kijkt al helemaal uit naar de Batavierenrace, 😉

 

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl