Verschillende soorten Summer Universities

Summer Course (SC)

Een Summer Course, ook bekend als de ‘gewone’ Summer University, bevat een programma over een specifiek onderwerp. Het onderwerp varieert van het leren van een taal en een lokale cultuur tot het milieu of de politiek. Een Summer Course duurt meestal twee weken, dit verschilt per jaar. De exacte data en duur is terug te vinden op de Summer Universities Map. Deelnemers ontvangen minimaal 14 uur aan colleges/workshops omtrent het thema per week. Het tarief dat je betaalt is inclusief de workshops, accommodatie, twee maaltijden per dag (waarvan één warme maaltijd) en het sociale programma.

Summer Course Plus (SC+)

Een Summer Course Plus is bijna hetzelfde als een gewone Summer Course, met het grote verschil dat er in plaats van 12 uur per week, 20 uur per week aan het thematische gedeelte besteed wordt. De workshops worden gegeven door experts op het thema van jouw Summer Course. De kosten voor de SC+ is inclusief de workshops, accommodatie, twee maaltijden per dag (waarvan één warme maaltijd) en natuurlijk een sociaal programma.

Travelling Summer University (TSU)

Een Travelling Summer University is georganiseerd door twee of meer locals. Tijdens deze culturele reis door een deel van Europa, verblijf je in ten minste vier verschillende plaatsen. Het doel van dit evenement is om de verschillende levensstijlen en culturen van de bezochte plaatsen te combineren. Omdat er veel tijd wordt besteed aan het reizen zijn de thematische uren minder dan bij een Summer Course, maar minstens 10 uur per week. Het tarief bevat de accommodatie, twee maaltijden per dag (waarvan één warme maaltijd), de reiskosten van het beginpunt naar het eindpunt van de Summer University en ook het sociale programma.

Short Summer Course (SSC)

De Short Summer Course is bedoeld als als een korter evenement dat meer gefocust is op de inhoud van een Summer University. Een kortere Summer University is soms een betere optie voor een local wanneer zij niet over de middelen en mankracht beschikken voor een twee weken langdurend project. Dit format weerd voor het eerst getest tijdens de Summer Break pilot in 2018, wat ook deel uitmaakte van het 30 Years of Summer University Project. En is nu een officiele Summer University. Een SSC duurt 6-8 nachten, heeft een minimum van twee thematische uren per dag en bestaat uit ten minste vijftien participants. Voor deze Summer University betaal je €14,- per nacht, bij deze prijs zit de overnachting, twee maaltijden per dag, het thematisch gedeelte en een sociaal programma in.

 

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl