Bestuursjaar, iets voor jou?

AEGEE-Groningen is de grootste internationale studentenvereniging in Groningen, met een enorm netwerk in Europa. En nog steeds zijn we hard aan het groeien. Zaten we vijftien jaar geleden nog met 4 bestuursleden en 25 actieve leden en was het moeilijk commissies vol te krijgen, nu heeft AEGEE-Groningen bijna elke keer een volledig bestuur en is het aantal commissies meer dan verdubbeld, net als het aantal activiteiten. Het ledenaantal is zelfs toegenomen tot ongeveer 300!

Een vereniging die zo hard groeit en een unieke plaats inneemt in het Groninger studenten leven, is een van de mooiste plekken om een jaar bestuurservaring op te doen. Je zult veel reizen, ontmoet daarbij zelf letterlijk honderden mensen uit heel Europa, en je vormt met je medebestuursleden de toekomst van AEGEE-Groningen.

Ook het komende bestuursjaar staat er weer veel te gebeuren. Willen we meer lokale activiteiten of leden meer Europa in sturen? Gaan we meer samenwerkingsverbanden aan? Willen we een groot Europees evenement binnenhalen? Het zijn zomaar een paar vragen en ideeën, uit een voorraad van vele, die jij volgend jaar op zou kunnen pakken!

Lijkt een bestuursjaar bij AEGEE-Groningen je interessant? Mail naar sac@aegee-groningen.nl voor een vrijblijvend eerste gesprek.