Bestuursjaar, iets voor jou?

AEGEE-Groningen is de grootste internationale studentenvereniging in Groningen. Met ruim 350 leden, 17 commissies, en een fulltime bestuur is AEGEE-Groningen een vereniging die constant door blijft groeien en vernieuwen.

Een vereniging die zo hard groeit en een unieke plaats inneemt in het Groninger studenten leven, is een van de mooiste plekken om een jaar bestuurservaring op te doen. Je zult veel reizen, mensen vanuit heel Europa ontmoeten, en samen met je medebestuursleden krijg je de kans op de toekomst van AEGEE-Groningen te vormen en jou stempel op de vereniging te drukken.

Ook het komende bestuursjaar staat er weer veel te gebeuren. Willen we meer lokale activiteiten of leden meer Europa in sturen? Gaan we meer samenwerkingsverbanden aan? Willen we een groot Europees evenement binnenhalen? Het zijn zomaar een paar vragen en ideeën, uit een voorraad van vele, die jij volgend jaar op zou kunnen pakken!

Lijkt een bestuursjaar bij AEGEE-Groningen je interessant? Mail naar sac@aegee-groningen.nl voor een vrijblijvend eerste gesprek.