Bestuursjaar, iets voor jou?

AEGEE-Groningen is dé internationale studentenreisvereniging in Groningen en neemt een unieke plek in binnen het Groningse studentenleven, mede door haar internationale en open karakter.  Met ruim 350 leden, 17 commissies en een fulltime bestuur is AEGEE-Groningen een vereniging die constant door blijft groeien en zich blijft vernieuwen.

Dankzij het feit dat de vereniging hard blijft groeien en open staan voor innovatie, is het een van de mooiste plekken om een jaar bestuurservaring op te doen. Je zult enerzijds leren samenwerken in teamverband en verantwoordelijkheid leren dragen, anderzijds zul je veel mooie reisjes meemaken, waarbij je mensen vanuit heel Europa zult ontmoeten. Samen met je mede-bestuursleden krijg je de kans om de toekomst van AEGEE-Groningen te vormen en om jouw stempel op de vereniging te drukken.

Momenteel is het XXXVIe bestuur druk bezig met haar plannen implementeren in de vereniging, om deze naar een hoger niveau te tillen. Willen we bijvoorbeeld meer lokale activiteiten of leden meer Europa in sturen? Gaan we meer samenwerkingsverbanden aan? Willen we een groot Europees evenement binnenhalen? Het zijn zomaar een paar vragen en ideeën, uit een voorraad van vele, die jij volgend jaar op zou kunnen pakken!

Enthousiast geworden van het idee om bestuur te doen bij AEGEE-Groningen? Of zou je graag meer informatie willen? Mail voor een geheel vrijblijvend eerste gesprek naar het Sollicitatie Advies Comité, aegee.sac@gmail.com.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl