Wat is een Summer University?

Ieder jaar organiseert AEGEE in de zomer zogenaamde Summer Universities. Dit zijn meestal twee-wekelijkse reizen georganiseerd door één van de meer dan 200 AEGEE locals. Of je nu Spaans wil leren in Madrid, relaxen op Sicilië of partyen in Barcelona, de leukste plekken van Krakau wilt ontdekken of de wilde natuur van Letland bekijken, er is altijd een Summer University die bij jou past. Een Summer University is een onvergetelijke manier om twee weken op vakantie te gaan in Europa voor een leuke prijs.

Tijdens een Summer University (SU) word je rondgeleid door de lokale AEGEE-leden die je altijd naar de leukste plekken van de stad brengen en die je meenemen naar de gaafste discotheken en mooiste stranden. De Summer University is gestart met het idee studenten in twee weken tijd lang de veelzijdigheid van Europa te laten ontdekken. Daarnaast is het één van de meest succesvolle projecten van AEGEE, de Europese studentenreisvereniging.

Wil je dit jaar betaalbaar op vakantie en heb je zin om op een gave manier Europa te ontdekken? Maar wil je daarnaast eerst nog meer informatie? Kom dan op een van onzeSummer University info-avonden!
Deze zijn op de volgende data om 21.30 uur in de Ome Ko, Poelestraat 27. Aansluitend vindt onze wekelijkse borrel plaats. Kun je meteen de vereniging beter leren kennen. We zien je graag op:

  • Woensdag 23 maart
  • Woensdag 6 april
  • Woensdag 20 april

De Summer University site van AEGEE-Europe vind je hier: www.aegee.org/su.

**De deadline voor het aanmelden voor een Summer University 2016 is 25 april**