Partners

Op deze pagina vindt u alle partners van AEGEE-Groningen. Als je gaat shoppen bij de onderstaande winkels, maak dan gebruik van de banners! Een deel van het aankoopbedrag gaat dan naar AEGEE-Groningen.

 Studentenzorgverzekering.nl helpt studenten met het vergelijken en maken van een bewuste keuze voor een zorgverzekering. Op de website lees je meer informatie over de zorgverzekering, dekking, aanvullende zorgverzekeringen en andere belangrijke informatie bij het afsluiten van je zorgverzekering. Bekijk wat je kan besparen en sluit direct de zorgverzekering af die het beste bij je past!


Heb je ook zin in een goede tosti? Laat je lidmaatschapspas zien bij de Tosti World en je krijgt 3 stempels op de stempelkaart. Dit betekent dat elke vierde tosti gratis is!


Voor de mooiste spullen ga je natuurlijk naar Bol.com! AEGEE-Groningen krijgt hier een mooi bedrag voor, elke keer weer als jij wat bestelt via deze link!

Bekijk op bol.com
Sponsor AEGEE-Groningen gratis door middel van dit programma. Bij elke bestelling die je doet, bijvoorbeeld bij Zalando, Wehkamp of Booking.com, via Sponsorkliks.nl krijgen we geld hiervoor!

SponsorKliks, gratis sponsoren!


Bij fietsenwinkel De Ganze krijg je 10% korting op alles! Dus zeg dat je lid bent van AEGEE en profiteer!
Locaties: Oude Kijk in Het Jatstraat 69 & Westerkade 4