Interest Groups

De Interest Groups (IG’s) zijn informele groepen met AEGEE leden van heel Europa die geïnteresseerd zijn in een specifiek onderwerp. Het doel van een IG is om ruimte te creëren binnen AEGEE, waar leden met dezelfde interesse zich kunnen verzamelen, en om een ruimte voor discussie aan te bieden. Het is de ideale plek voor nieuwe ideeën voor projecten en andere initiatieven. Het is een ideale vrijblijvende manier om te weten te komen over maatschappelijke onderwerpen en interesses.

Er bestaan momenteel de volgende Interest Groups:
• Culture: deze Interest Group promoot Europese cultuur in al haar vormen op hun blog.
• Gender Equality: deze Interest Group creëert een ruimte voor het leren en discussiëren over kwesties rondom gender.
• Migration: deze Interest Group focust haar activiteiten rondom migratie op Europees- en wereldniveau.
• Health4Youth: deze Interest Group promoot een gezonde levenswijze onder Europese jongeren en moviteert hen om het toe te passen in hun leven.
• Language: deze Interest Group promoot awareness binnen AEGEE over de waarde van meertaligheid en helpt bij het leren van talen en faciliteert discussies rondom taal.
• Society and Environment: deze Interest Group promoot awareness over klimaatverandering.
• Internet Governance: deze Interest Group promoot awareness onder jongeren welke stem zij hebben binnen de conversatie over de digitalisering van de wereld.

Als je vragen hebt over Interest Groups of wil graag aansluiten bij een Interest Group, kun je meer informatie vinden op hun facebook pagina. Je kunt actief worden in een IG door je aan te melden voor hun mailing lists op lists.aegee.org Mocht je er niet uitkomen, voel je je vrij om een mailtje te sturen naar de European Affairs Director via: europeanaffairs@aegee-groningen.nl

 

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl