Stappenplan naar een Summer University

 1. Zoeken:
  Zoek een Summer University uit met een thema en een omschrijving die jou aanspreekt. Je vind alle Summer University’s op de site van AEGEE Europa: klik hier
  Wil je alles rustig lezen op papier en misschien vragen om meer informatie, kom dan eens langs op het pand of op de borrel. Ons kantoor aan de Pelsterstraat 23 is elke werkdag tussen 13 en 17 uur geopend, behalve op vrijdag. Verder borrelen we elke woensdagavond vanaf 22.00 uur in café de Brouwerij,  Poelestraat 27.
 2. Lid worden:
  Word lid van AEGEE! Dit is nodig om je in te kunnen schrijven voor een Summer University. Als je nog geen lid bent van AEGEE, kun je lid worden door langs te komen op de borrel of bij het pand. Het lidmaatschap kost €50 per jaar. Klik op de knop ‘enroll now’ rechtsboven op de site om je in te schrijven. Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je kijken op deze website, een mailtje sturen naar board@aegee-groningen.nl of het contactformulier gebruiken op deze site.
 3. Registreren:
  Nadat je lid bent geworden kun je je registeren op de website van AEGEE-Europe my.aegee.eu. Via die website kun je je namelijk aanmelden voor een SU.
 4. Aanmelden:
  Maak een top drie van jouw favoriete SU’s op de SU-website en schrijf voor deze SU’s een motivatiebrief. De organisatoren zorgen door een selectie voor een diverse groep mensen. Zodra je bevestiging hebt over waar je naartoe gaat is jouw SU geregeld!
 5. Nog vragen?
  Stuur een mailtje naar board@aegee-groningen.nl, gebruik ons contactformulier of kom naar een informatiemoment!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl