Working Groups

Er zijn 4 Working Groups; één voor elke focus area uit het Strategisch Plan van AEGEE-Europe. Heb je verstand van of ervaring met één van deze onderwerpen, of wil je er graag meer over leren, dan kun je je aanmelden bij de Working Groups als er een open call is. Voor meer informatie over waar de Working Groups op het moment mee bezig zijn kun je ze vinden op Facebook.

De Working Groups zijn op dit moment de volgende:


Climate Emergency Working Group

De Focus Area Climate Emergency heeft als doel om jonge mensen te informeren en actief burgerschap onder hen te bevorderen, om bij te dragen aan de ‘groene transitie’ waarmee de individuele en collectieve maatregelen worden bedoeld, die nodig zijn om een milieucatastrofe te voorkomen.


Mental Health Working Group

De Mental Health Focus Area heeft als doel om stigmatisering rondom het onderwerp mentale gezondheid te verminderen en bij te dragen aan een goede mentale gezondheid. Door het onderwerp van mentale gezondheid aan te pakken, het bewustzijn erover te vergroten en het aanbieden van steun door netwerken en middelen. Ze proberen meer aandacht voor de mentale gezondheid en een veiligere plek in AEGEE te creëren.


Political Activism Working Group

De Political Activism Focus Area heeft als doel jonge mensen te informeren over de realiteit van de Europese politiek en gemeenschap, en hun de middelen te geven die noodzakelijk zijn om een onafhankelijke burger te worden die zelf kan handelen.


Social Equity Working Group

De Social Equity Focus Area heeft als doel om jonge mensen bewust te maken van discriminatie op basis van afkomst, geslacht, seksuele oriëntatie en handicaps, en onderneemt actie om sociale gelijkheid te promoten vanuit een intersectioneel perspectief.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl