Veelgestelde Vragen

Wanneer is een SU en hoelang duurt deze?

Een SU duurt 1 tot 3 weken. Gemiddeld is dit 2 weken. Alle SU’s worden gehouden van juni tot september.

Wat kost het?

Je kunt al op Summer University vanaf €110,-

Hoe je voor een SU moet betalen, verschilt per SU. Het kan zijn dat je de helft van tevoren moet betalen en de andere helft bij aankomst of alles in één keer van tevoren of bij aankomst.

Op de officiele SU lijst, kun je bij “Payment” kijken aan de linkerkant van de pagina als je een omschrijving van een SU bekijkt.

Wat is allemaal inbegrepen?

  • Overnachtingen voor het hele event.
  • Maaltijden: Twee per dag waarvan er minimaal één warm is. Met vegetariërs en diëten (uit geloofsovertuiging) wordt rekening gehouden.
  • Vervoer tijdens het event, entree tot recreatie gebieden, activiteiten, musea en alles wat in het programma zit. En natuurlijk alle feestjes!

Wat is er niet inbegrepen?

  • Transport naar en van je SU.
  • Activiteiten die niet in het programma van je SU staan. Sommige SU’s bieden een unieke activiteit aan waarvoor ze extra vragen (bijvoorbeeld: toegang tot een waterpark). Deze onderdelen zijn optioneel.

Wat is het verblijf?

Dit verschilt per SU. Het kan een hostel, camping, tent, gymzaal, kamers van AEGEE-leden of studentenflats zijn. Als je meer informatie wilt over het verblijf van een specifieke SU, dan kun je de “Lodging Specification” lezen bij de omschrijving van de SU op de officiele lijst van SU’s.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl