Sponsormogelijkheden

AEGEE-Groningen is dé Europese studentenvereniging van Groningen.

De vereniging maakt deel uit van het AEGEE-Europe netwerk, dat bestaat uit verenigingen in meer dan 200 steden in 40 landen in heel Europa. In Groningen hebben we 300 leden, in heel Europa zijn dit er ongeveer 13.000. Door dit uitgebreide netwerk wordt er de mogelijkheid geschapen om het doel van AEGEE te bereiken. AEGEE wil namelijk de culturele uitwisseling binnen Europa vergroten door middel van non-formal learning. AEGEE-Groningen draagt hieraan bij door uitwisselingen, Summer Universities, liftwedstrijden en andere interculturele uitwisselingen te organiseren. Op deze manier maken studenten uit Groningen kennis met het leven van studenten uit andere landen in Europa en andersom. Politieke voorkeur en religie worden hierbij buiten beschouwing gelaten.

Door het grote multiculturele netwerk, heeft AEGEE-Groningen een uniek karakter met avontuurlijke en sociale leden. Naast de vele evenementen waaraan leden kunnen deelnemen in heel Europa, heeft Groningen ook een divers scala aan lokale activiteiten, zoals debatavonden, lezingen, sportieve en culturele activiteiten. Deze zijn vrijblijvend en vaak opengesteld voor alle studenten in Groningen. AEGEE-Groningen is laagdrempelig, kent geen verplichtingen of hiërarchie en onderscheidt zich daardoor van andere verenigingen.

U kunt onze vereniging op verschillende manieren ondersteunen. Zo kunt u ons financieel steunen door advertentieruimte te kopen op onze website (www.aegee-groningen.nl) of op het promotiemateriaal dat verspreid wordt door de hele stad. U kunt ook kiezen om ons in natura te sponsoren. Graag praten wij verder met u over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via fr-responsible@aegee-groningen.nl of bel met 050 363 5634.


Sponsors

Mokana
Prefixbroker
Sans Online Damesrokken
Soccer Concepts
Zantman Kliniek
Sleiderink Bouwmaterialen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
MyMepal
Sofa's van Urbansofa
Online marketing bureau Traffic Today
Comfort Products verwarmde zolen
Sfeer.nl
Sweetlivingshop
Verzekering.nl