Genootschappen

AEGEE-Groningen heeft naast commissies ook verscheidene genootschappen. Elk genootschap heeft een ander centraal thema en elk jaar organiseert ieder genootschap een open activiteit voor alle leden. De verschillende genootschappen zijn hieronder gegeven, samen met hun e-mailadres waar je terecht kunt voor meer informatie of vragen.


Cape Numerum

De letterlijke vertaling voor dit genootschap is ‘pak heel veel’, of hoe ze het graag zelf noemen: ‘poar neem’n’. Bij dit genootschap staat gezelligheid centraal, en zijn ze niet vies van een drankje op zijn tijd. Wekt dit je interesse? Stuur een e-mail naar cape-numerum@aegee-groningen.nl.

Kultuurgenootschap

Kultuur staat voor dit genootschap centraal. Gehuld in een tuinbroek voor elke activiteit of uitje samen, zijn we op zoek naar kultuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een middagje naar het Groninger Museum. Lijkt het je leuk om hiervan deel uit te maken? Stuur een e-mail naar kultuur@aegee-groningen.nl.

Poolgenootschap

Dit genootschap draait, zoals de naam ook zegt, poolen. Vaak wordt er maandelijks met dit groepje gepoold en achteraf zijn ze natuurlijk altijd in voor een drankje samen. Lijkt dit je wat of wil je meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar pool@aegee-groningen.nl.

Salsagenootschap

Ben je los in je heupen? Of zou je dat juist willen zijn? Het Salsagenootschap is voor liefhebbers van dansen. Geregeld organiseren ze uitjes samen of volgen ze samen salsalessen. Mocht dit je interesse wekken, kun je mailen naar salsa@aegee-groningen.nl.

Spelletjesgenootschap

Dit genootschap is gevuld met mensen die houden van ouderwets gezellige avonden gevuld met spannende bordspelletjes. Vaak organiseert dit genootschap ook open spelletjesavonden voor alle leden, maar mocht je dit graag vaker willen doen, kun je mailen naar spelletjes@aegee-groningen.nl.

Waas- en Kijngenootschap

Houd je van kaas? Houd je van wijn? Houd je van de combinatie? Als het antwoord ‘ja’ is op alle drie de vragen, ben je een geschikte kandidaat voor het Waas- en Kijngenootschap. Mocht je vragen hebben of mocht je je interesse willen laten blijken als potentieel nieuw lid, stuur een e-mail naar waasenkijn@aegee-groningen.nl.

Sponsors

Bloemen bezorgen
Diamonds By Me
Autoverzekering
Ongediertebestrijden.com
Maxilia relatiegeschenken
Sofa's van Urbansofa
Online marketing bureau Traffic Today
Regiobloemist
SKEPP Kantoorverhuur
Hekwerken online kopen
Decidee
Raamdecoratie kopen
Zakelijke leningen
Travelbags
Personeelsfeesten Twente
Auto accu kopen