Het huidige bestuur

Het XXXVI bestuur der AEGEE-Groningen ‘Benevolentia’ is als volgt geconstitueerd:

 


PRESIDENT, LOCAL AFFAIRS & FR-RESPONSIBLE

Joris Cloosterman (hij/hem)

De voorzitter is het aanspreekpunt van AEGEE-Groningen voor andere studentenverenigingen en externe partijen. Bovendien is het zijntaak om overzicht te houden en te zorgen dat het bestuur als team goed functioneert.

Als Local Affairs Director is hij ook verantwoordelijk voor alle lokale commissies en lokale activiteiten. Hij ondersteunt de commissies waar nodig zodat ze hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Daarnaast probeert hij de onderlinge banden tussen de leden te versterken.

Ook is hij dit jaar verantwoordelijk voor de sponsoring van de vereniging als FR-Responsible. Door middel van een professionele aanpak zal hij voor AEGEE essentiële samenwerkingen aangaan ter ondersteuning van de vereniging.


SECRETARY & EUROPEAN AFFAIRS DIRECTOR

Jennifer Apell (zij/haar)

De secretaris verzorgt het contact tussen het bestuur en de leden van AEGEE-Groningen. Zij zal erop toezien dat de administratie op orde is en het pand er representatief uitziet.

Als European Affairs Director is ze ook verantwoordelijk voor zowel alle Europees-gerichte commissies, als voor het contact met AEGEE-Europe. Daarnaast maakt ze onze leden enthousiast over het Europese level van AEGEE. Ze is verantwoordelijk voor alle Europese zaken, contacten en reisjes.

 


TREASURER, LOCAL AFFAIRS DIRECTOR, FR-RESPONSIBLE & VICE-PRESIDENT

Ben Boersma (hij/hem)

De penningmeester is verantwoordelijk voor de verenigingskas en de bijbehorende begroting. Hij zal er zorg voor dragen dat alle inkomsten op een verantwoorde manier worden uitgegeven.

Dit jaar is hij ook PR-Responsible. Door een uitgebreid PR-beleid zal hij ervoor zorgen dat AEGEE-Groningen op aantrekkelijke wijze zichtbaar is binnen en buiten Groningen.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl