Het huidige bestuur

Het XXXIe bestuur is als volgt geconstitueerd:

Van links naar rechts: Tamara Koekkoek, Annelies Kamphuis, Charley Sjerps & Ruth Pieper

President & Local Affairs Director

Annelies Kamphuis

De voorzitter is het aanspreekpunt van AEGEE-Groningen voor andere studentenverenigingen en externe partijen. Bovendien is het haar taak om overzicht te houden en te zorgen dat het bestuur als team goed functioneert.

Hiernaast is zij als Local Affairs Director verantwoordelijk voor alle lokale commissies en lokale activiteiten.

 


Secretary & FR-Responsible

Tamara Koekkoek

De secretaris verzorgt het contact tussen het bestuur en de leden van AEGEE-Groningen. Zij zal erop toezien dat de administratie op orde is en het pand er representatief uitziet.

Ook is ze dit jaar verantwoordelijk voor de sponsoring van de vereniging als FR-Responsible. Door middel van een professionele aanpak zal ze voor AEGEE essentiële samenwerkingen aangaan ter ondersteuning van de vereniging.

 


Treasurer

Ruth Pieper

De penningmeester is verantwoordelijk voor de verenigingskas en de bijbehorende begroting. Zij zal er zorg voor dragen dat alle inkomsten op een verantwoorde manier worden uitgegeven.

 


European Affairs Director, PR-Responsible & Vice-President

Charley Sjerps

Als European Affairs Director draagt zij haar steentje bij aan AEGEE-Groningen door de Groninger studenten enthousiast te maken over Europa. Zo brengt zij Europa naar onze leden, maar zorgt ze er ook voor dat onze leden Europa ingestuurd worden. Alle Europese zaken/contacten en alle reisjes vallen onder haar verantwoordelijkheid.

Dit jaar is zij ook PR-Responsible. Door een uitgebreid PR-beleid zal zij ervoor zorgen dat AEGEE-Groningen op aantrekkelijke wijze zichtbaar is binnen en buiten Groningen.