Het huidige bestuur

Het XXXV bestuur der AEGEE-Groningen ‘Audacia’ is als volgt geconstitueerd:


PRESIDENT & PR-RESPONSIBLE

Leanne Ribberink (zij/haar)

De voorzitter is het aanspreekpunt van AEGEE-Groningen voor andere studentenverenigingen en externe partijen. Bovendien is het haar taak om overzicht te houden en te zorgen dat het bestuur als team goed functioneert.

Dit jaar is zij ook PR-Responsible. Door een uitgebreid PR-beleid zal zij ervoor zorgen dat AEGEE-Groningen op aantrekkelijke wijze zichtbaar is binnen en buiten Groningen.

 

 


SECRETARY & EUROPEAN AFFAIRS DIRECTOR

Carla Matei (zij/haar)

De secretaris verzorgt het contact tussen het bestuur en de leden van AEGEE-Groningen. Zij zal erop toezien dat de administratie op orde is en het pand er representatief uitziet.

Als European Affairs Director is ze ook verantwoordelijk voor zowel alle Europees-gerichte commissies, als voor het contact met AEGEE-Europe. Daarnaast maakt ze onze leden enthousiast over het Europese level van AEGEE. Ze is verantwoordelijk voor alle Europese zaken, contacten en reisjes.

 


TREASURER, LOCAL AFFAIRS DIRECTOR, FR-RESPONSIBLE & VICE-PRESIDENT

Cédric Andries (hij/hem)

De penningmeester is verantwoordelijk voor de verenigingskas en de bijbehorende begroting. Hij zal er zorg voor dragen dat alle inkomsten op een verantwoorde manier worden uitgegeven.

Als Local Affairs Director is hij verantwoordelijk voor alle lokale commissies en lokale activiteiten. Hij ondersteunt de commissies waar nodig zodat ze hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Daarnaast probeert hij de onderlinge banden tussen de leden te versterken.

Ook is hij dit jaar verantwoordelijk voor de sponsoring van de vereniging als FR-Responsible. Door middel van een professionele aanpak zal hij voor AEGEE essentiële samenwerkingen aangaan ter ondersteuning van de vereniging.


Kalle Aaltonen (hij/hem) bekleedde de functie van Local Affairs Director tot maart 2023.

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors

Mokana
Prefixbroker
Sans Online Damesrokken
Soccer Concepts
Zantman Kliniek
Sleiderink Bouwmaterialen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
MyMepal
Sofa's van Urbansofa
Online marketing bureau Traffic Today
Comfort Products verwarmde zolen
Sfeer.nl
Sweetlivingshop
Verzekering.nl