Het huidige bestuur

Het XXXIII bestuur is als volgt geconstitueerd:


President & FR-Responsible

Kirsten Broekema

De voorzitter is het aanspreekpunt van AEGEE-Groningen voor andere studentenverenigingen en externe partijen. Bovendien is het haar taak om overzicht te houden en te zorgen dat het bestuur als team goed functioneert.

Ook is ze dit jaar verantwoordelijk voor de sponsoring van de vereniging als FR-Responsible. Door middel van een professionele aanpak zal ze voor AEGEE essentiële samenwerkingen aangaan ter ondersteuning van de vereniging.

 


Secretary & PR-Responsible

Astrid Stulemeijer

De secretaris verzorgt het contact tussen het bestuur en de leden van AEGEE-Groningen. Zij zal erop toezien dat de administratie op orde is en het pand er representatief uitziet.

Dit jaar is zij ook PR-Responsible. Door een uitgebreid PR-beleid zal zij ervoor zorgen dat AEGEE-Groningen op aantrekkelijke wijze zichtbaar is binnen en buiten Groningen.

 


Treasurer & Vice-President

Djené Draisma

De penningmeester is verantwoordelijk voor de verenigingskas en de bijbehorende begroting. Zij zal er zorg voor dragen dat alle inkomsten op een verantwoorde manier worden uitgegeven.

 

 

 


Local Affairs Director

Romy Hakkers

De Local Affairs Director is verantwoordelijk voor alle lokale commissies en lokale activiteiten. Zij ondersteunt de commissies waar nodig zodat ze hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Daarnaast probeert ze de onderlinge banden tussen de leden te versterken.

 

 


European Affairs Director

Aleksandra Rachwalska

De European Affairs Director draagt haar steentje bij aan AEGEE-Groningen door de Groninger studenten enthousiast te maken over Europa. Zo brengt zij Europa naar onze leden, maar zorgt zij er ook voor dat onze leden Europa ingestuurd worden. Alle Europese zaken/contacten en alle reisjes vallen onder haar verantwoordelijkheid.

 

 


Sponsors

Bloemen bezorgen
Diamonds By Me
Autoverzekering
Ongediertebestrijden.com
Maxilia relatiegeschenken
Sofa's van Urbansofa
Online marketing bureau Traffic Today
Regiobloemist
SKEPP Kantoorverhuur
Hekwerken online kopen
Decidee
Raamdecoratie kopen
Zakelijke leningen
Travelbags
Personeelsfeesten Twente
Auto accu kopen