Disclaimer

AEGEE-Groningen besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn.

Desondanks is het mogelijk dat er in/op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen.

AEGEE-Groningen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze informatie.

AEGEE-Groningen aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten welke voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken. Bezoek aan de website, alsmede gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel voor risico van de gebruiker.

Externe informatie

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina’s van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Het auteursrecht voor afbeeldingen op de website van AEGEE-Groningen berust bij AEGEE-Groningen. Doel van deze afbeeldingen is het creëren van sfeerimpressies voor de leden of voor promotiedoeleinden, enkel voor intern gebruik. De afbeeldingen mogen daarom niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AEGEE-Groningen door derden worden gebruikt. Meent u de eigenaar te zijn van afbeeldingen op deze site en geeft u geen toestemming voor het gebruik van deze afbeeldingen, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat deze afbeeldingen zo spoedig mogelijk worden verwijderd.

Deze website is auteursrechtelijk beschermd
Het gebruik van gegevens, plaatjes, scripts en/of bestanden wordt slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van André Faber Internet – vormgeving, ontwikkeling en hosting.

Het gebruik van content en bijbehorende illustraties/foto’s wordt slechts toegestaan na schriftelijke toestemming van AEGEE-Groningen.

Deze website is getest in allerlei verschillende omgevingen. Mocht de website naar uw mening niet werken zoals hij zou moeten doen? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl