Wil jij goedkoop op vakantie deze zomer?

If you want to see this information in English, click here.

Wil jij goedkoop op vakantie deze zomer? Andere culturen ontdekken, nieuwe vrienden maken en veel feesten? Meld je dan aan voor één van de Summer Universities van AEGEE! Een Summer University (SU) is een vakantie van tussen de één en drie weken ergens in Europa. Het wordt georganiseerd door studenten uit een AEGEE-stad en is altijd erg low-budget: vanaf €110 kun je al twee weken op SU. Er worden dit jaar 69 Summer Universities georganiseerd, genoeg keuze dus! Wil je hiken in Roemenië, eilandhoppen in Griekenland, Russisch leren in Voronezh, kooklessen volgen in Venetië of meer leren over de Turkse geschiedenis in Çanakkale? Het is allemaal mogelijk!

Tijdens de Summer University zijn er workshops over het thema van de Summer University, over het land en over AEGEE. Naast de workshops zijn er tal van andere activiteiten om het land te ontdekken en bijna elke avond is er een mooi feestje. Als je je dit jaar aanmeldt bij AEGEE-Groningen en naar een SU gaat, maak je kans om een vliegticket te winnen naar jouw SU!

De lijst met alle SU’s kun je vinden op www.projects.aegee.org/suct/su2015/su_list.php.

Win een ticket

Hieronder vertelt Siebe Rozendal hoe hij zijn SU in Slovenië heeft ervaren:

“In de zomer van 2013 ben ik op Summer University geweest naar Slovenië. Het thema was Into the Wild en het was georganiseerd door AEGEE-Ljubljana. Een jaar eerder was ik al naar Santander geweest en ik heb daar een geweldige ervaring gehad. De SU in Slovenië bestond voor de helft van de twaalf dagen uit een programma in de hoofdstad Ljubljana en de helft in het prachtige gebied Gorenjska. We hebben ontzettend veel gedaan, zowel overdag als ’s avonds. Het was slopend en ontzettend leuk tegelijkertijd. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt, nieuwe dingen geleerd en vooral heel veel gezien. Voor mensen die in twijfel zijn of ze op SU moeten gaan, kan ik het van harte aanbevelen.”

Meer ervaringsverhalen kun je lezen op:
www.aegee-groningen.nl/2014/09/summer-university-madrid-sangria-siesta-y-fiesta/ en www.summeruniversity.nl/pages/nl/ervaringen.html

Wil je meer informatie? Kijk op de website (www.summeruniversity.nl) en kom langs op één van de informatieavonden op 25 maart, 8 april of 15 april in de Ome Ko om 21:30!

Goedkoop op vakantie deze zomer 02

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl