Even voorstellen: SAC 2015

Hoewel we het liefst nooit zouden stoppen met het bestuursjaar, wordt toch elk jaar in juni een nieuw bestuur verkozen die het in september overneemt. Vol nieuwe energie en goede moed beginnen zij met hun wilde plannen, maar voordat het zover is moeten ze nog worden gevonden! Het Sollicitatie Advies Comité heeft de zoektocht naar het 28e bestuur geopend!

Het SAC heeft als functie het begeleiden en inlichten van de nieuwe bestuurskandidaten. Dit doen we door onze wijze raad te delen met een ieder die het wil horen. Leden en andere geïnteresseerden kunnen voor al hun vragen terecht bij het SAC.

Een sollicitatieproces gaat (in het kort) als volgt: allereerst stuur je een mail naar sac(at)aegee-groningen(dot)nl voor een eerste, informatieve gesprek. Tijdens dit gesprek zal je vertrouwelijk praten met twee SAC leden. Als je na dit gesprek besluit te willen solliciteren, stuur je wederom een mail vragend om een tweede gesprek. Dit tweede gesprek is het daadwerkelijke sollicitatiegesprek en zal worden bijgewoond door alle leden van het SAC. Hierna gaan alle mensen die een positief advies hebben gekregen door naar de groepsgesprekken waar de functies worden bepaald. Als dit is voltooid, schrijf je een sollicitatiebrief naar de ALV en trek je op dinsdagavond 23 juni je mooiste kleren aan om voor de vergadering te solliciteren.

Dit jaar bestaat het SAC uit de volgende wijze mensen:

  • Ruben Huidekoper – Altijd vol positieve moed en wijze woorden om sollicitanten en geïnteresseerden goed te begeleiden.
  • Anna van den Berg –  Als ervaren AEGEE-lid zal ze veel kennis en wijsheid toevoegen aan het SAC
  • Melanie Peters – Als voorzitter van het SAC zal zij proberen alles geordend te laten lopen.
  • Adriaan Eldering – Zal kalmte en rationaliteit toevoegen aan de gesprekken, zodat er niemand gestrest weg gaat.

Heb je interesse? Vraag vooral een vrijblijvend eerste gesprek aan of meld je aan voor de bestuursinformatieavond op maandag 23 maart 2015.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl