Survivaltips, poolen in Delhi en buitenlandse lovers: ontmoet de LiftCie

We zijn al een half jaar verder, hebben ruim 1500 km afgereisd en zijn op feesten niet te missen! Ja ja, we hebben het hier over de enige echte LiftCie anno nu! Voel je je avontuurlijk en wil je graag op uitzonderlijke locaties komen? Dan ben je bij ons bij het goede adres! Afgelopen keer zijn we met het liftweekend naar Zielona Góra gegaan, die overigens niet veel mensen snel zullen vergeten… We zijn momenteel alweer hard aan het ploegen voor de komende twee liftwedstrijden! (Volg ons zeker op Facebook voor de nieuwste updates). Maar wie zijn deze mensen eigenlijk die hun hart en ziel geven voor de commissie om ervoor te zorgen dat jullie een onvergetelijk avontuur zullen krijgen?

Laten we beginnen bij Lisette, onze multi-taskende voorzitster. Ze doet wel twee studies tegelijk, namelijk Rechten en Europese talen en culturen! Haar hobby, of beter gezegd ‘haar verslaving’ is reizen. Elke maand stapt ze gewoon eventjes in het vliegtuig. Zou ze toevallig een lover abroad hebben? Recentelijk heeft ze haar nieuwe passie ontdekt: poolen! Het gaat zelfs zo ver dat ze van de zomer naar Delhi vertrekt om daar haar skills te upgraden. De gebeurtenis die haar het meest bijgebleven is tijdens één van haar liftreizen, is dat ze een romantisch nachtje met haar liftpartner (Mr. X) doorbracht op een bankje van een Germaanse benzinepomp.

Dan heb je nog onze lieftallige secretaresse, Laurien, die alles op alles zet om de notulen en duizenden mailberichten bij te houden. Het e-mailverkeer heeft zelf tot klachten geleid bij het bestuur. Daarnaast zal je nooit een ordelijkere inbox zien als deze! Haar stage sluit perfect aan bij haar huidige functie, als ze daar haar zaken net zo op orde heeft dan staat haar later vast een mooie baan te wachten. In haar vrije tijd houdt ze er wel van om te dagdromen over échte mannen, ruig en behaard. Een beetje Spaans à la Enrique Iglesias mag er wel wezen. Maar ze is ook niet vies van mannen die minder gezegend zijn met lichaamsbeharing, als ze maar kunnen acteren en zingen, zoals de mannen van Jersey Boys. Het leven van een luxepaardje bevalt haar, comfortabel travelen staat bij haar dan ook hoog in het vaandel. Maar ze heeft haar oude leven achter zich gelaten, en waagt zich nu aan het liften, slapen in hostels en zelfs kamperen! Bovendien gaat ze deze zomer naar Pinkpop, een plek waar hygiëneregels schandalig worden geschonden…

Alles met een euroteken of zloty, roebel, rupiah of wat dan ook wordt geregeld door onze trotse penningmeester, Karst. Om altijd scherp te blijven, zodat hij geen enkele cent over het hoofd ziet, gooit hij dagelijks een belachelijk hoeveelheid koffie achterover. Ook is deze jongeheer niet weg te slaan van het vliegveld. Het begrip ‘in elke stad een ander schatje’, heeft hij uitgebreid naar ‘in elk land een ander schatje’. Maar het grootste deel van zijn hart is hij verloren aan een land waar tijd geen rol speelt en de mensen leven om te eten, het oh zo prachtige Italië. Deze liefde uit hij zo nu en dan in wat gebrekkig Italiaanse zinnetjes.

Onze PR-responsible Fang heeft nog geen enkele keer deel genomen aan het liftweekend, maar tóch zit ze bij de LiftCie. Hoe dan?! Haar tentamens die wel elke week lijken te vallen, weerhouden haar ervan. Maar deze dame bezit wel degelijk de echte LiftCiespirit! Zo gaat ze in haar vrije tijd gewoon liften, of het naar Berlijn of een verjaardag in Zeeland is. ‘Party till you drop’ neemt ze wel erg letterlijk. Eén van haar bijzondere liftervaringen is dat ze achter in een vrachtwagen opgesloten zat naast een koelkast en een wasmachine, waar ze door een piepklein gaatje nog enig contact had met de buitenwereld.

En niet te vergeten, onze allround Willem. Klust bij elke vereniging wat aan. Met zijn fiets heeft hij al duizenden kilometers afgelegd, waaronder in Japan. Het liften is hij volop aan het verkennen. Dit sluit volledig aan bij zijn levensmotto, namelijk het zo cheap mogelijk reizen, want daar krijgt hij een kick van. Niet elke dag vlees, maar bonen en  konijnenvoer. Milieu bewustzijn, vredelievend en keiharde techno zijn echt zijn ding. Het niet reageren of altijd te laat zijn, maakt hem dan ook het meest actieve lid van de commissie. Een chille passieve houding is voor hem dus ook echt uit den boze.

Nou heb je ons allemaal een beetje leren kennen. Wil je graag meer te weten komen over al die schatjes van Karst of de songteksten van Enrique Iglesias, survivaltips van Willem, de heimelijke lover van Lisette of meer over de lange achternaam van Fang, voel je vooral niet verlegen om ons met je nieuwsgierigheid lastig te vallen. En ga natuurlijk met ons mee op de komende liftweekenden! Een onvergetelijke tijd gegarandeerd!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl