Even voorstellen: De almanakcie!

De Almanakcie is een creatieve commissie met vijf leden, veel creatieve ideeën en hopelijk ook nog talent voor InDesign. De Almanak is klaar, na een jaar lang er hard aan te hebben gewerkt. Allerlei leuke thema’s kwamen naar voren, leuke ideeën voor de ontwerpen en grappige stukjes voor in de Almanak zijn in deze periode voorbij gekomen. Vanavond mogen we dan eindelijk bekend maken waar we al die maanden mee bezig zijn geweest. Spannend, want we zijn heel blij met het resultaat en naar alle, hopelijk, leuke reacties. Voor jullie is het nog even afwachten hoe onze Almanak eruit komt te zien, daarom willen we bij deze eerst onszelf even voorstellen:

Allereerst hebben we Charley, onze PR-verantwoordelijke. Geboren en getogen in het o zo mooie Ierland. Zoals jullie weten is Charley vaak op de borrels te vinden en houdt ze zeker van een biertje. Voor de gezelligheid moet je dus bij Charley zijn! Met menig drankje op belandt deze dame wel eens op een andere plek dan haar bed! In Parijs bijvoorbeeld…

Dan gaan we door naar Eva: onze enige echte secretaris! Scherp houdt ze alles bij wat er tijdens een vergadering gezegd wordt. Eva is gek op katten (wij allemaal overigens) en kan ook nog eens heerlijke risotto maken (wel zonder kaas helaas, want dat lust ze niet). Eva is het zorgzame type en zal altijd even vragen hoe je dag was. Hoe lief is dat?

En wie kan er beter het geld binnen harken dan Marije?Zij is onze FR-verantwoordelijke en zorgt voor alle sponsoring van de Almanak. Marije kan goed communiceren en denkt altijd in oplossingen. Wisten jullie dat ze ook nog eens voor de klas staat? Oh, en dat ze gek is op Noorwegen? Bij Marije kan je altijd terecht voor hulp.

Natuurlijk kunnen is daar dan ook nog Paul! Dit jaar is hij verantwoordelijk voor al onze centjes: de penningmeester! Paul kan heerlijke Hollandse pannenkoeken maken en maakt dit dan ook altijd klaar voor ons. Daarnaast neemt hij altijd de verantwoordelijkheid wanneer dat nodig is. Paul is echter heel zeldzaam, je zal hem niet vaak meer zien op de borrels. Hij heeft echter beloofd om nog eens langs te gaan, toch Paul? En hij heeft het gedaan ook!

Last but not least: de voorzitter van deze leuke commissie. Haar naam is Laura en zij stuurt iedereen eigenlijk een beetje aan. Zij is ontzettend trots op het resultaat van de Almanak. Voor jullie is het nog even afwachten, maar zij weet zeker dat het fantastisch gaat worden!

Maar dan zijn we er nog niet! Hier zijn ook nog wat leuke feitjes over de Almanakcommissie. Wist-je-datjes:

 • Wij allemaal gek zijn op katten! We hebben zelfs een kat in ons logo.
 • Paul en Eva niet van kaas houden. Hoe kan dat nou? Wij snappen het ook niet.
 • Marije alle K3 en ‘Kinderen voor Kinderen’-liedjes uit haar hoofd kent?
 • Niet alleen dat, ze heeft ook nog op K3 dansen gezeten!
 • Charley dit jaar geen enkele borrel heeft gemist? Als ze vanavond komt tenminste.
 • Ananas absoluut verboden is op een pizza. In ieder geval binnen deze commissie en we zijn bezig met een landelijk verbod aan te vragen.
 • Charley, Marije en Paul ons fantastische design-team zijn?
 • Paul beloofd heeft om nog eens naar de borrel te komen?
 • Wij onze commissiepunten bij elkaar sprokkelen door naar de borrels te gaan?
 • Laura van verkleedfeestjes en gala’s houdt?
 • Charley geen spijt heeft dat ze de Almanak – quote – app het hele jaar heeft bijgehouden?
 • De vla-foto die in de AEGEE-app staat in de Almanak komt?
 • Je Paul ’s nachts mag wakker maken voor worstenbroodjes?
 • Eva’s en Laura’s favoriete non-alcoholische drankje Ice Tea Green is?
 • Charley ons beloofd heeft om eens Guinness-cake te maken.
 • Marije gek is op groenten? Zonder is een maaltijd niet compleet.
 • Wij de meest awesome commissie zijn van AEGEE?
 • Wij een AEGEE-lied hebben geschreven?
 • Deze ook in de Almanak komt?
 • Jullie deze uit je hoofd moeten leren?
 • Je Eva ‘s nachts mag wakker maken voor bitterballen?
 • Wij het thema van dit jaar allemaal heel leuk vinden?
 • Jullie het thema van dit jaar nog helemaal niet weten?
 • Dat de Almanak-uitreiking op 4 juli 2018 is?
 • Wij jullie van harte uitnodigen om dan de Almanak te komen bekijken?

Veel liefs,

De Almanakcie

 

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl