Even voorstellen: De WebCie – AEGEE-Groningen

Leer meer over de Webforgecommissie: huh, bestaat die?! Ja dat horen wij vaker, we zijn een oude commissie waar nieuw leven ingeblazen is. De WebCie is verantwoordelijk voor alle IT-gerelateerde ontwikkelingen binnen de vereniging. We zijn op dit moment al druk bezig met een hele leuke opdracht. Deze commissie bestaat uit de volgende leden, oftewel AEGEE-wizards:

Arjen is de voorzitter van onze commissie. Arjen heeft veel ervaring met programmeren waardoor hij vaak goed weet hoeveel tijd iets kost om te maken. Komt één van ons ergens niet helemaal uit dan kunnen we altijd hulp van Arjen vragen.

Miguel is keurig, net en altijd op tijd, daarom is hij ook de notulist van de commissie. Notulen schrijven kan hij wel, behalve de namen van zijn medeleden. Desalniettemin houden we van hem. Als het aankomt op coderen, dan kan Miguel dat goed, als Arjan naast hem zit. Zo niet, dan is het hetzelfde als met onze namen: gewoon fout. Toch houden we van hem.

Onze penningmeester is Patrick de Jonge. Geld uitgeven kan hij zeker, want veel biertjes zijn verdwenen in zijn handen. Ook kan hij goed geld besparen: gratis servers binnenhalen is zijn specialiteit. Verder is de gezelligheid ook altijd goed bij hem te vinden en programmeren kan hij ook nog eens heel goed.

Calvin is een enthousiaste en gemotiveerde jongen die heel graag dingen wil maken. Hij komt altijd met goede ideeën voor projecten. Voor het echte werk komt hij nog met vragen, maar dat mag altijd. Verder is hij altijd gezellig en kun je hem er goed bij hebben.

Noud is een eigenzinnige jongeman die verstand heeft van design. Bij elke vergadering is het knopje weer vijf  pixels verschoven en moeten wij weer aan de slag om dat te veranderen. Een volle scheldpartij volgt daarnaast wanneer je #C94316 in plaats van #C94317 gebruikt. Wij hebben er dus wel vertrouwen in dat de app mooi wordt dankzij meneer pietje precies.

 

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl