Salsa, schaatsen en scouting: maak kennis met de SportCie!

Maak kennis met de sportiefste commissie van AEGEE-Groningen! Van scouting tot salsa dansen: de sporten die de commissieleden beoefenen zijn net zo veelzijdig als de activiteiten die zij organiseren. Een weekend feesten en hardlopen in het verre oosten wordt afgewisseld met salto’s en schaatsen, gewoon in het hoge noorden. Benieuwd geworden naar wie er precies in deze commissie zitten? Lees dan snel verder!

Voorzitter van de SportCie word je natuurlijk niet zomaar, maar Milenka heeft deze titel volledig verdiend! Door in één scouting-weekend 60 kilometer te lopen, en daarnaast ook nog aan ballet te doen, mag zij zich een waardige voorzitter noemen! Zwelg jij elke keer weer in zelfmedelijden als je dat wekelijkse college om 9 uur hebt? Denk dan eens aan Milenka, die elke werkdag om kwart voor 5 moet opstaan, en dit zonder klagen doet!

Koen staat zeker zijn mannetje in een commissie met voor de rest alleen maar vrouwen, al kijkt hij wel af en toe verbaasd naar de onderwerpen die voorbijkomen tijdens een gemiddelde commissievergadering. De rest hoopt dat hij het vertrouwen in vrouwen niet compleet heeft verloren na afloop van deze commissie… Koen houdt van de Spaanse cultuur: zo volgt hij salsalessen en leert daarnaast ook Spaans. Hij heeft, zoals het een echte AEGEE-er betaamt, in februari twee weken in Spanje rondgereisd para practicar Español!

Als studente journalistiek schrijft Eelke natuurlijk elke week weer sublieme notulen. Ze schrijft voor haar studie gelukkig wel over iets wat interessante onderwerpen dan begrotingen en aanmeldingen. Eelke speelt harp en kijkt op zondagavond het liefst naar hoe boeren hun ware liefde vinden, en alle ongemakkelijkheid die hiermee gepaard gaat. Ze doet aan ballet, en daarnaast ook aan hardlopen om een (AEGEE) recordtijd neer te zetten tijdens de komende Batavierenrace.

Sinds januari zit Pien in de Sportcie, en zij is het ontbrekende stukje dat de SportCie compleet maakt! Sommigen zullen het moeilijk geloven, maar Pien vindt studeren eigenlijk best wel leuk, vooral omdat haar studie biomedische wetenschappen haar gelukkig goed bevalt. Naast studeren doet Pien natuurlijk ook nog veel andere dingen, zo voetbalt ze graag en is ze net als Koen bezig met Spaans leren.

Heb je bij een fitness-groepsles een superfanatieke instructrice gehad? Dan kan dit zomaar onze penningmeester Siènne zijn geweest. Siènne werkt namelijk als groepsinstructeur bij een fitnessschool. Een wedstrijdje opdrukken verlies je dan ook gegarandeerd van haar. Als je wat wilt afspreken met Siènne kan je dat het beste een paar maanden van tevoren plannen, want ze heeft altijd een vrij drukke agenda… Zo zijn drie verschillende feestjes op dezelfde avond niet ongebruikelijk voor haar!

PR-verantwoordelijke Susan voelt zich al héél oud, en heeft het dan ook liever niet over haar leeftijd. De andere commissieleden vinden dit allemaal wel meevallen, maar Susan is in ieder geval wel het oudste AEGEE-lid van de SportCie. Ze speelt tennis en gitaar, maar kan helaas zoals op de tekening, niet beide tegelijkertijd doen. Susan wil graag naar Zuid-Amerika reizen, maar vindt dit toch ook wel spannend. Maar met ál haar levenservaring die ze heeft opgedaan gezien haar leeftijd zal dit vast goedkomen!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl