Even voorstellen: De SU’cie

Hoi! Ik ben Rick, nieuw lid van de SU’cie. Ze hebben mij de opdracht gegeven om ze voor te stellen in een stukje voor op de Gronoloog, omdat de Redactie dit wilde van de SU’cie, die dit op zijn beurt weer moest doen van het bestuur…. #bottombitch. LET WEL(!) ik ken deze mensen niet. Het is maar een eerste impressie, misschien zijn ze wat anders dan ik me nu voorstel.

 

Aad – Voorzitter

Heeft bestuur gedaan. Zegt dat SU’cie voorzitterschap 100x zwaarder is dan bestuur. Neemt alle beslissingen van de SU. Handig! Zo hoeven wij niet te denken, maar doen en vice versa. Was in een vorig leven hoofdman der Vikingen.

Lievelingsbestemming: Walhalla

Toepasselijke quote: “Great ideology creates great times” – Kim Jong Il

Meike – Penningmeester

Enorm schattig. Weet altijd precies wat ze heeft uitgegeven na een avondje stappen, zoals een goede penningmeester dat betaamt. Nadeel is dat het meestal meer is vanwege onvoorziene kosten. Naast geld is haar hobby kalligrafie, denk ik. Ze heeft in ieder geval een net handschrift.

Lievelingsbestemming: Coevorden

Toepasselijke quote: “De enige bank die ik vertrouw is een vensterbank” – Een blauw tegeltje

Joyce – Secretaris

We laten haar alles uittypen aangezien dat haar functie is. Heeft dit ook getypt vanuit een WhatsApp spraakbericht. Heeft iets met haar ogen. Naast dat ze een mooie kleur blauw zijn, kan ze er namelijk niet mee knipperen (wtf).

Lievelingsbestemming: C:\Users\joyceisdebom\Documents\SU’cie\Notulen

Toepasselijke quote: “Life itself is a quotation” – Jorge Luis Burton (omdat ze alles notuleert (haha))

Patricia – FR

Nog nooit gezien. Schijnt ook bestuur te hebben gedaan (wtf). Weet uit elke hoek geld vandaan te toveren en is dus enorm nuttig voor de commi$$ie. Vindt een wijntje op zijn tijd best prima. Regelt veel dingen alleen al met haar looks.

Lievelingsbestemming: Coevorden

Toepasselijke quote: “I’m going to make him an offer he can’t refuse” – The Godfather

Dennis – Algemeen lid

Heeft Duits accent (geil). Doet voor ons dingen, algemene dingen. Leeft zijn leven volgens zijn eigen regels. Schuwt niet de wet te overtreden. Heeft het zelfs voor elkaar gekregen in een schurkenstaat opgesloten te worden. U bent gewaarschuwd.

Lievelingsbestemming: 10 m2 gedeeld met 5 anderen

Toepasselijke quote: “The criminal is the creative artist; the detective only the critic.” – G.K. Chesterton

Rick – PR

Dit ben ik! Mijn functie is dus PR en dat betekent dat ik jullie mag spammen op Facebook. Misschien heb je mij al eens eerder gezien bij de Brouwerij. Mijn hoofd komt wel is op de televisie daar. Verder niet al te vaak aanwezig.

Lievelingsbestemming: Natuurpark Dwingeloo

Toepasselijke quote: “There’s no such thing as bad publicity” – Phineas T. Barnum

 

Maar goed. Wij gaan dus een ongelooflijk toffe Summer University organiseren voor 35 Europese AEGEE’ers. Ons thema is Unity through Diversity en we zullen allerlei Nederlands gerelateerde activiteiten doen. Zoals een cantus, roeien door de grachten, Wadlopen op Schier etc. enz. Onze facebookpagina is fb.com/SU.UnityThroughDiversity. Als je deze pagina nog niet geliked hebt, kun je dat nu doen! Nodig ook al je Facebookvrienden uit!

En trouwens, over spammen gesproken; we zoeken nog mensen die ons kunnen helpen tijdens de SU. Heb je nog niks te doen tussen 13 juli tot en met 27 juli? Kom ons team dan versterken, met feesten, koken en hulp bij andere activiteiten. Het wordt echt fantastisch en zo leer je ook nog is nieuwe, coole Europeanen kennen.

Met vriendelijke groetjes,
De SU’cie

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl