De enige echte AlmanakCie

Daar waar woordgrappen, plezier en bier bij elkaar komen: de enige echte commissie: de AlmanakCie! Als AlmanakCie hebben wij de taak om het jaarboek van 2016-2017 te maken. Dit is een serieuze taak, want wij willen natuurlijk een beter jaarboek maken dan vorig jaar. Als je hem gezien hebt, weten je ook dat dat bijna ‘mission impossible’ is, bijna dan. Tijd om de AlmanakCie voor te stellen.

Beginnend bij de echte trophy Naomi, zij is onze voorzitter. Als je een agenda wil, kun je bij Naomi aankloppen. Ze stelt haar kamer dan ook graag open voor vergaderingen met bier en pizza. Ze is als het ware de draaiende motor die de Almanak laat rijden en blijft voeden. Naomi is erg geordend, maar dat is niet aan haar kamer te zien. Ze houdt van hamsters en bier en is van mening dat pizza best nog wel gezond is, mede doordat er soms ananas op zit.

Dan de hartendief Madelief, onze penningmeester of penningsjuf. Goed met geld en met woorden. Madelief denkt graag out of the box en heeft dan ook veel waardevolle ideeën. Madelief danst opnieuw de Argentijnse tango, kan niet afblijven van burrito’s en chocola en Say Yes to the Dress is haar guilty pleasure.

Lisa is onze secretaris. In tegenstelling tot de toren van Pisa, houdt zij het wel bij het rechte eind. Notuleren is helemaal haar ding. Alles op orde houden en zorgen dat iedereen weet wat er moet of gaat gebeuren. Ze begrijpt alleen niet dat mensen ananas op een pizza kunnen eten. Lisa houdt van thee, broccoli, 9GAG en spannende verhalen en is soms een tikkeltje te perfectionistisch. Gelukkig wordt deze Almanak perfect anyway.

De echte baas Maas doet het design. Een grote taak binnen de Almanak. Het hele boek zal worden gevormd en ingekleurd door Maas. De druk wordt hem soms al te veel en daardoor heeft hij een tic voor het veranderen van vergadering tijden. Gelukkig is Maas nog steeds erg geliefd. Maas speelt gitaar, klimt (soms) en slaapt een hoop. Hij is van mening dat ananas op pizza’s wel kan, wat soms tot strubbelingen leidt met een gedeelte van zijn commissie.

Niet te vergeten onze topper Wieske, zij heeft de mooie taak van PR/ algemeen lid. Wordt ook wel Madonna genoemd, door haar sierlijke krullen. Ze houdt zich vooral bezig met alle taken die anderen niet willen of niet aandurven, Wieske trotseert ze met bloed, zweet en tranen.
Wieske is dol op reizen, van snorkelen in Noorwegen tot paragliden in Costa Rica. Haar huisdieren zijn altijd blij wanneer ze heelhuids terugkeert. Dan drinkt ze ook graag een goed glas wijn met vrienden en familie.

En onze meest recente aanwinst is topper Jouke. Als een geboren FR beheerst hij een belangrijk deel van de AlmanakCie: het binnenhalen van adverteerders, zodat wij de boeken daadwerkelijk kunnen betalen én gratis aan jullie kunnen uitdelen (#studenten). Jouke houdt van alcohol, pizza en andere etenswaren. Zeilt en surft graag en heeft heeft een hekel aan hardlopen (liep de marathon tho).

Een club van 6 die ervoor gaat zorgen dat alle mooie, emotionele, grappige en sexy herinneringen worden gebundeld in de enige echte Almanak. Bereid je dus maar voor op een prachtige Almanak vol met mooie momenten en foto’s. Het evenement waarbij de Almanakken worden uitgedeeld wordt later bekend gemaakt. Lees tot die tijd maar de nieuwsbrieven en alle reisgidsen.

Vergeet vooral niet om leuke foto’s, quotes, verhalen en nieuwtjes naar ons door te mailen!!! Je kunt ons 24/7 bereiken op: almanak@aegee-groningen.nl

Wij hopen veel van jullie te horen en jullie horen snel weer van ons!

van links (onder) naar rechts op de foto: Madelief, Wieske, Naomi, Maas, Lisa, Jouke

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl