De ultieme excursie

Zoal jullie wellicht weten organiseert de excursiecommissie van AEGEE-Groningen elk jaar drie reisjes naar een AEGEE local. Wij zijn ontzettend enthousiast en voelen ons vereerd om deze reisjes dit jaar te organiseren. Maar wie zijn wij? Hieronder stellen wij ons even in het kort voor met de vraag: Wat is jouw ultieme excursie?

Evelienvoorzitter
de-ultieme-excursie-01Hoi, mijn naam is Evelien, ik ben 25 jaar en net student af (afgestudeerd aan de kunstacademie). Ik wil hierna nog verder studeren maar ben er nog niet helemaal uit wat ik wil doen, een lerarenopleiding of iets geheel nieuws. Ik ben al vier jaar lid van AEGEE en heb al eerder de LiftCie gedaan. Ik ben dol op reizen en heb voor en tijdens mijn studie daar ook veel tijd ingestopt maar vooral buiten Europa, tijd om meer van Europa te zien dus! Mijn ultieme excursie gaat naar een plek waar niemand nog heen is geweest zodat je met zijn allen een geheel nieuwe ervaring kan beleven. Ik kan niet wachten om met jullie op pad te gaan!

Charleypenningmeester
de-ultieme-excursie-02Hoi! Ik ben Charley, ik ben 18 jaar en studeer Game Design and Development aan de Hanze en daarnaast ben ik dit jaar de Penningmeester van de ExcurCie. Ik hou ontzettend veel van reizen, mijn ultieme excursie is een rondreis naar verschillende steden waar mensen vaak niet aan denken als ze vakanties boeken. Als student moet het natuurlijk goedkoop zijn, maar het is nog veel belangrijker dat er een leuke sfeer is. Iets dat wat minder toeristisch is en waar veel te ontdekken valt. Want vaak maakt het uiteindelijk niet uit naar welk land je gaat, omdat het eigenlijk altijd wel een gezellig avontuur wordt.

Anneloessecretaris
de-ultieme-excursie-03Mijn naam is Anneloes. Op het moment studeer ik Interactive Media & Technologies aan de Hanzehogeschool. Dit jaar ben ik secretaris van de ExcurCie en heb er superveel zin in! Het leukste aan reizen vind ik de sfeer proeven en nieuwe mensen ontmoeten. Mogelijkheden om lekker te eten en – niet te vergeten – alcoholische versnaperingen te nuttigen vind ik ook niet geheel onbelangrijk! Met onze excursies hoop ik op plaatsen te komen waar ik nog nooit ben geweest en met goede verhalen terug te komen in ons kikkerlandje.

EvaPR
de-ultieme-excursie-04Mijn naam is Eva. Ik ben 21 jaar, studeer verpleegkunde en ben dit jaar Promotion Responsible bij ExcurCie. Mijn ultieme excursie is naar een bestemming waar ik nog nooit eerder geweest ben. Zo kun je de bestemming helemaal ontdekken! Sfeer proeven, nieuwe mensen ontmoeten (o.a. AEGEE locals!), unieke bezienswaardigheden bezoeken, lekker eten en borrelen met z’n allen en overnachten in het leukste lokale hostel!

Joostalgemeen lid
de-ultieme-excursie-05Een blonde Drent van 23 lentes jong. Dit is mijn eerste jaar bij AEGEE, ook al zit ik inmiddels in het 4e jaar van mijn bachelor Life Science & Technology. Dit jaar staat mijn studie op een laag pitje, genoeg tijd om wat mooie reisjes mee te pakken dus. Ideaal voor de ExcurCie! Voor mijn ultieme excursie ga ik het liefst naar een warme streek waar ik heerlijk op een terrasje van een koud pilsje kan genieten. Oude gebouwen zijn mooi om eventjes naar te kijken, maar ik vind het vooral belangrijk dat de stad een gezellige uitstraling heeft. Vriendelijke bewoners en hopelijk een leuke AEGEE local die ons de mooiste plekjes laat zien.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl