Suikerspinmachines en selfiesticks

Tijdens een vergadering van de KEI-commissie komen de meest originele plannen naar boven om nieuwe leden binnen te halen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn vliegtuigen van papier-maché, luchtkussens en suikerspinmachines. Maar niet alle ideeën worden met open armen ontvangen… Één van onze commissieleden – wij willen geen naam noemen maar hij is fan van een sport genaamd tricking – wil erg graag selfiesticks uitdelen tijdens de KEI-week. Elke vergadering valt ditzelfde woord weer, waarna de andere commissieleden ondertussen al op de automatische piloot antwoorden “nee, géén selfiesticks!”.

De KEI-commissie bestaat dit jaar uit Niels, Eelke, Meike, Calvin, Christine en Susan. Niels is naast voorzitter sinds kort ook professioneel Pokémon-trainer, en met zijn enthousiasme wordt deze KEI-week zeker een succes! Eelke is de notulist die al de nodige reiservaring achter de rug heeft: een echte AEGEE’er in hart en nieren. Meike is te vinden op de meeste borrels, reisjes en gaat nu ook op SU: wij hopen dat de nieuwe leden net zo enthousiast zullen zijn als Meike is. Christine combineert moeiteloos haar studie, AEGEE én Dizkartes, hoe zij dit doet weten de andere commissie-leden ook niet! Onze FR-responsible Calvin kan je meestal ergens in een acrobatische pose vinden – zijn hobby is tricking. Susan neemt haar PR-functie wel érg serieus en staat bij de andere commissieleden bekend als Facebook-stalker. Of zij hier trots op moet zijn is ietwat twijfelachtig.

Suikerspinmachines en selfiesticks 01

Hoewel wij dus geen selfiesticks gaan uitdelen, hebben wij wel hele leuke andere dingen op de planning staan. En nóg leuker, jij kan hierbij helpen! Ben jij dus in Groningen tussen 15 augustus en 19 augustus en wil jij de eer hebben om nieuwe leden te werven? Geef dan in het onderstaande formulier aan wanneer je ons kunt helpen, en wij zullen contact met je opnemen! Wij beloven je, het wordt echt KEI-leuk! Als je ons helaas niet kan helpen, is het ook handig dat je dit aangeeft, dan beloven wij dat we je niet gaan stalken!

Hieronder nog een korte beschrijving van het programma:

Maandag is er een informatiemarkt waarbij wij KEI-lopers zullen aanspreken en informeren over AEGEE-Groningen, en overtuigen om lid te worden! Ondertussen is er ook de internationale opening, waarbij wij met hutspot en stroopwafels de befaamde Nederlandse keuken vertegenwoordigen.

Dinsdag geven wij bij ‘KEI to your future’ een workshop over goedkoop reizen. Daarnaast is er ‘s avonds de welbekende KEI-Parade. Loop met ons mee en laat zien hoe leuk AEGEE is!

Woensdag promoten wij AEGEE door middel van het uitdelen van pizza’s: wie wil dat nou niet?

Donderdag staan wij in het Stadspark tijdens het Open Air festival, hier creëren wij onze eigen AEGEE chillhoek, compleet met een suikerspinmachine en photobooth!

Vrijdag organiseren wij een high-tea, waarbij wij de week goed afsluiten onder het genot van heerlijke versnaperingen!

Elke avond (van maandag t/m donderdag) is er een borrel bij de Brouwerij die om 10 uur begint, hier ben je ook altijd van harte welkom!

Ben je enthousiast over AEGEE en ben je er ook nog eens tijdens de KEI-week? Meld je dan snel aan door op de onderstaande link te klikken, dan zorgen we samen voor een legen – wait for it – dary week!

http://goo.gl/forms/LWb9mpwEM2xyz8392

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl