Op 305 teams na, de eerste plaats!

Vrijdag 22 april zijn we met een supergemotiveerd team afgereisd naar Enschede om met volle overtuiging aan de 44e Batavierenrace te beginnen. Na het opzetten van de tenten is de nachtploeg doorgereisd naar Nijmegen. Hier werd om 00:00 het startschot gegeven voor de eerste lopers. Met flink wat muziek en gekkigheid in het busje heeft de nachtploeg tot 7:00 ’s ochtends doorgestreden. Eenmaal bij de herstart aangekomen hebben de frisse koppies van de ochtendploeg het mogen overnemen. Zij hebben zich goed voorbereid op de race met lekkere pizza’s in de ochtend en een vroege ochtendwandeling. Tot slot mocht de middagploeg om 12:00 herstarten om de tijden van de vermoeide nacht- en ochtendploeg recht te trekken. Bij de finish stonden de, toen weer frisse, nacht- en ochtendploeg met een aanmoedigingsbiertje te juichen voor de laatste snelheidsduivels.

AEGEE-Groningen heeft bij deze spannende race een prestigieuze 306e plek gehaald! Natuurlijk zijn we met zijn allen erg trots op deze prestatie! Na afloop van deze enerverende race hebben we met zijn allen gezellig op de camping genoten van een zonnetje en de vele mixjes die eigenlijk wel een originaliteitsprijs verdienden. De avond hebben we afgesloten met een spetterend diner in de feesttent om vervolgens wat pasjes te maken op de geweldige muziek die daar werd gedraaid. De volgende ochtend spreekt natuurlijk voor zich. Met ietwat on-uitgeruste, dan wel lichtelijk brakke koppies hebben we in een razend tempo de tenten ingepakt en konden we beginnen aan de terugreis naar het mooie Groningen. Al met al was het een geslaagd en te gek weekend!

Op 305 teams na, de eerste plaats 01

Op 305 teams na, de eerste plaats 02

Op 305 teams na, de eerste plaats 03

Op 305 teams na, de eerste plaats 04

Op 305 teams na, de eerste plaats 05

Op 305 teams na, de eerste plaats 06

Op 305 teams na, de eerste plaats 07

Voor meer foto’s, kan je kijken op de site van de Batavierenrace.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl