De KEI-commissie stelt zich voor!

Bedankt voor het klikken. Deze post gaat natuurlijk volledig over de KEI en bevat geen belangrijke overall info… Wat had je dan gedacht?

We mogen misschien wel stellen dat we wel een van de belangrijkste commissies hebben van heel AEGEE! Wij moeten er namelijk voor zorgen dat de aankomende Groningse studenten te horen te krijgen over de beste en leukste vereniging van heel Groningen. Maar wat doet de commissie om dit voor elkaar te krijgen?

Wij zijn Hadas, Marlijn, Melisse, Rick en Sara en we zijn met plezier al een poosje bezig de KEI te organiseren voor AEGEE-Groningen activiteiten. Tijdens de KEI willen we laten  zien wat AEGEE doet en waar AEGEE voor staat. De KEI is dit jaar van 10 t/m 14 augustus.  Wij als AEGEE-Groningen organiseren en doen mee met verschillende activiteiten. Hieronder een overzichtje van wat er die dagen gebeurt.

Maandag is de dag van de informatiemarkt. Natuurlijk staan wij hier dan AEGEE te vertegenwoordigen. We zullen een standje aangewezen krijgen die we dan zelf mogen aankleden. Tijdens de informatiemarkt zullen we bijvoorbeeld ook een interesselijst meenemen zodat we deze mensen later nog kunnen spammen.

Op dinsdag is er de KEI to your future: Key to Europe. Dit evenement is erop gericht om de studenten in te lichten. Met dit jaar als thema activiteiten naast je studie. Daarna is er zoals elk jaar een parade waaraan wij ook mee doen! Met bakfietsen!  Een auto. En benenwagens!

Woensdag en donderdag hebben we een deal gesloten met Ome Ko en met Domino’s pizza. En dit leidde tot het resultaat om voor de Ome Ko pizza’s van de Domino’s uit te delen. Verder is er woensdag ook een Eat and Greet bij de Ome Ko waarbij we pannenkoeken zullen bakken voor de KEI lopers.

Donderdag is er ook nog een groot evenement; het Open Air Festival. Wij zullen hier met een levensgroot tafelvoetbalveld staan.

De KEI-commissie stelt zich voor! 01

Vrijdag is vaak een rustig dagje en wij zullen dan ook alleen een High Tea organiseren. Gezellig theeleuten enzo. Om daarna weer keihard in de partymode te gaan voor het eindfeest! Whoopwhoop!

Borrelen zal er ook nog worden gedaan van maandag t/m donderdag bij de Ome Ko. Iedereen is welkom en het doel van deze activiteit is laten zien dat we aanwezig zijn en dat we als vereniging ook nog eens keigezellig (haha) zijn.

Wil je ook deel uitmaken van deze activiteiten tijdens de KEI? Dat kan, want wij zijn nog op zoek naar mensen. Mensen die ons kunnen helpen/ assisteren/ vrolijk mee willen doen met de bovengenoemde activiteiten. Je kan hiervoor een mailtje sturen naar kei@aegee-groningen.nl waarin je alleen hoeft aan te geven dat je wil helpen. Helemaal ideaal om het gemis van de gezelligheid van de AEGEE tijdens de zomervakantie te kunnen opvangen door ons een handje te helpen.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl