Gummybeertjes, Drinkvaardigheden en Bier: de IntroCie

Wij zijn de afgelopen tijd flink bezig geweest; vergaderd, gereisd, geleefd en gefeest: alles om inspiratie op te doen. Er komt nu dan al enige vorm in de aankomende introductieperiode in september en in de eerste helft van oktober. De nieuwe leden of recentelijk lid geworden leden staat een mooie tijd te wachten. Ze zullen lekker ondergedompeld worden in de warmte die AEGEE-Groningen te bieden heeft, met allerlei mooie activiteiten om AEGEE en haar leden beter te leren kennen. Er zal daarnaast ook genoeg ruimte zijn om maximaal te feesten till you drop. Oude leden en veteranen zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de intro activiteiten!

Het fijne aan de IntroCie is dat we zo’n hecht team zijn. Samen liften of gewoon op een mooie avond een kneiter vals meezingen met de vertrouwde muziek van Ome Ko. Alles wordt eraan gedaan om een gemoedelijk sfeertje te behouden. Wij zijn dan ook allen vrolijke, blije en optimistische mensen die geen limiet aan blijheid kennen. In voor een feestje zijn we zeker en we genieten graag van vreemde verkleedpartijtjes.

Maar wie zijn deze leuke feestlievende mensen die ervoor zullen zorgen dat jullie en de nieuwe leden een prachtige introtijd zullen hebben?

Gummybeertjes, Drinkvaardigheden en Bier de IntroCie 01Als eerste hebben we voorzittter Simone, ook wel ‘opperhoofd’ genoemd. Deze naam heeft ze niet zomaar gekregen. Deze titel heeft ze verdiend vanwege haar superieure leiderschap en natuurlijk haar vaardigheden in het drinken van bier. Helaas zijn haar stamleden niet altijd even makkelijk onder de duim te houden. Daarom is ons opperhoofd ook zeker niet de stilste. Sterker nog, zij is vaak genoeg de luidste. Met haar ijzeren vuist krijgt ze het zelfs voor elkaar dat haar stamleden naar Beijum willen fietsen. Maar deze ijzeren dame heeft wel een hartje van goud: alle stamleden kunnen rekenen op haar moederliefde.

Gummybeertjes, Drinkvaardigheden en Bier de IntroCie 02Gert-Jan is de man die van wanten weet als het gaat om ‘regelen’ en communiceren. Onze eigen lieve boef van een secretaris is vooral gezellig, sociaal en houdt van pasjes maken. Zijn inzet gaat zelfs zover dat hij even een gap year heeft genomen, maar hij zal komend jaar beginnen met: Rechten, Psychologie of wellicht Bedrijfskunde. Keuzes, iets waar Gert-jan heel goed in is. Stel hem de vraag eens: ‘op tijd slapen en fit zijn, of toch nog één biertje doen in de stad?’ dat wordt gegarandeerd een mooie avond. Met zijn heerlijke stem, waar naar horen zeggen chicks goed op gaan, is hij de perfecte man voor de IntroCie.

Gummybeertjes, Drinkvaardigheden en Bier de IntroCie 03Nikki is de Benjamin van de IntroCie. Tijdens de IntroCie is onze penningmeester al uitgegroeid van tiener tot echte twintiger! Dit hebben wij natuurlijk groots gevierd waarbij Nikki als echt IntroCie-lid met de nieuwe leden dansjes heeft gewaagd in de Ome Ko. Erg belangrijk is het voor jullie lezers om te weten dat Nikki de Academische Pabo studeert en deze zomervakantie gaat werken op Schiphol voor de KLM. Dus wees extra lief tegen onze Nikki. Je wilt natuurlijk niet dat de juf van je toekomstige kinderen wraak op hen zal nemen omdat jij niet wilde koken voor Intro-kinderen. Tip: bied haar eens een drankje aan tijdens de borrel, voordat je deze zomer in een hokje belandt met de altijd gezellige douaniers.

Gummybeertjes, Drinkvaardigheden en Bier de IntroCie 04Karst is de bejaarde van de IntroCie en tevens onze PR/Commissaris Nuchter. In zijn functie als Commissaris Nuchter zit er helaas geen enkel biertje in voor Karst, ook op Schier mag hij niet gevoerd worden! Een aantal dingen die je over Karst moet weten: hij kan lekker koken , heerlijke tiramisu maken en hij houdt van drie uur lang cadeautjes shoppen voor een verjaardag. Verder gaat hij graag weekendjes weg, het liefst naar het land dat zijn hart gestolen heeft: Italië. Als lid van de LiftCie heeft hij met het vliegtuig ‘gelift’ en kwam hiermee later aan dan het eerste en tweede échte liftteam…. Een fiets heeft hij nooit, maar gelijk heeft hij: wanneer je zo midden in de stad woont als hij kan je gewoon naar huis rollen.

Gummybeertjes, Drinkvaardigheden en Bier de IntroCie 05Noud heeft een instelling van ‘gewoon gaan’, ‘meemaken’ en ‘we zien wel waar het schip strandt’. Deze instelling past perfect bij het zorgen voor de acquisitie die de IntroCie zo hard nodig heeft om al haar leuke activiteiten te kunnen organiseren. De meesten van jullie zullen hem misschien kennen als de knapste vrouw van AEGEE-Groningen (*kuch-Schier-kuch*), maar voor ons is hij een gouden aanwinst als de man met het plan! Noud is een charismatische , maar ook gevoelige knul die een biertje nooit afslaat! Zo wil hij de IntroCie vergadering nog wel eens onderbreken voor de prioriteit: BIER! Kort samengevat is Noud een aanwinst voor onze gekke, leuke, af en toe serieuze, maar meestal totaal geëscaleerde commissie!

Gummybeertjes, Drinkvaardigheden en Bier de IntroCie 06Patricia is ons spek en bonen lid, onze rots in de branding. Als algemeen lid heeft ze weliswaar geen vaste taak, maar ze is belangrijker dan je denkt! Bier slaat deze lieve meid niet zomaar af en ook is ze altijd vrolijk (hmm, zie je een verband?). Patricia kan heerlijk koken, met als specialiteit haar overheerlijke gummybeertjes op een bedje van Wodka met een aroma van framboos. Haar appelflappen smaken trouwens ook beregoed. Het thema voor de introductieperiode volgt ze trouw op.’Welk thema dan?’ vraag je je nu misschien af, maar daar komen jullie nog wel achter…

Wil je  nog meer over ons weten? Zoals over de drinkvaardigheden van Simone, Gert-Jan’s stem of wil je het felbegeerde appelflappenrecept van Patricia? Voel je vrij ons jouw brandende vragen te stellen: wij zijn vrijwel altijd wel aanwezig op een van de feestjes in een aanspreekbare toestand. Als laatste nog een stiekem promo-praatje: onze zoektocht naar mensen die Euro-ouder willen worden is begonnen! AlsEuro-ouder help je niet alleen ons, maar zorg je er ook nog eens voor dat de introtijd een gegarandeerd mooie(re) tijd wordt. Neem vooral contact met ons op tijdens de borrels/activiteiten of mail naar introcie@aegee-groningen.nl. En voor de nieuwe leden die nu al enthousiast zijn: hou de facebook-pagina (https://www.facebook.com/pages/Introcie-AEGEE-Groningen/308957125833084) in de gaten voor leuke updates over o.a. het nog te bekendmaken thema en het introductieprogramma!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl