SU 2015: Paint the Sky with Stars

Dit jaar vormen wij (Miraya, Jildert, Jane, Titus, Sabine en Ronja) de Summer University Commissie en het wordt dan ook hoog tijd dat we ons even voorstellen. Dit jaar is het thema van de SU ‘Paint the sky with stars: A spark of Dutch Creativity’ en met dit in het achterhoofd hebben wij dan ook de ganzenveren (of toetsenborden) ter hand genomen om op creatieve wijze onze commissie voor te stellen!

 

Miraya ‘Don Hamsterwang’ Rook
geschreven door: Ronja

SU 2015 Paint the Sky with Stars 01Miraya is onze voorzitster en ze vervult deze taak met verve. Ze heeft de ideale middenweg gevonden tussen dictator en lieverd. Om heel eerlijk te zijn, is ze ook veel te schattig voor dat eerste: heb je haar wel eens zien eten? Hier heeft ze dan ook haar bijnaam aan te danken. Vaak zie je haar tevreden knabbelen aan chipjes en dergelijke, om ze vervolgens keurig op te bergen in haar hamsterwangetjes. Maar even zonder gekkigheid, Miraya is een top opperhoofd. Ze is slim, nuchter (nee niet op die manier, ook al is dat tevens het geval) en creatief. Ze houdt rekening met iedereen, maar blijft altijd eerlijk. Kortom: ze beschikt over alle kwaliteiten die je nodig hebt voor het leidinggeven aan een stelletje ongeregeld en het organiseren van een fantastische Summer University.

 

Ronja ‘Frituur Hatter / Vleeskleurig Worstje’ Reijngoud
geschreven door: Sabine

SU 2015 Paint the Sky with Stars 02Deze bizarre bijnamen horen bij een bijzonder leuke meid die, na een half jaar in Engeland gestudeerd te hebben met een frisse blik terug in Nederland, de commissie absoluut compleet maakt. Dit gaat over de gezellige en grappige Ronja, bij wie ik sinds deze week zo dichtbij woon dat het niet nodig is om te verschijnselen voor een kopje thee (samen met Katinka Nauta hebben we een heus AEGEE-huis ☺ )!

Maar hoe komt Ronja aan deze bijnamen? De eerste is een combinatie van eten en Harry Potter; twee dingen waar ze van houdt, ze heeft zelfs een Gryffindor-sjaal (Ron lag te veel voor de hand). Vooral het tweede gedeelte past goed bij haar als symbool voor eerlijkheid. De tweede bijnaam komt van de kleur van haar commissieshirt, naar eigen zeggen, het is dus lang niet zo pervers als jullie allen hoogstwaarschijnlijk dachten. We hebben er overigens een toepasselijke spirit-animal bij gevonden die Ronja’s huisdier Eduardo (lees: strafeend van plastic) gezelschap houdt: een worstdiertje.

 

Sabine ‘Dobby’ Zwaans
geschreven door: Titus

SU 2015 Paint the Sky with Stars 03Sabine est une petite fille mignonne d’Assen. Elle fait des études des langues et cultures européennes. Récemment elle a quitté le nid de ses parents. Et donc tout annonce que ses notes vont baisser et que sa tolérance à l’alcool va augmenter. Dans le comité SU, elle remplit la fonction de secrétaire. Elle s’occupe de ses affaires avec panache . Son surnom est ‘Dobby’, parce qu’elle est une bosseuse fidèle aussi bien que petite et agaçante. Nous sommes fières de travailler avec elle, et ce qu’il faut pas oublier : nous apprécions son esprit mal tournée.

 

Titus ‘Hunter’ Hemstra
geschreven door: Jane

SU 2015 Paint the Sky with Stars 04Titus himself and surely other people as well would use the word „intelligent“ to describe him, but despite his sophisticated aura, with Titus in one’s presence there is a 100% chance that you will laugh your ass off, hear an inappropriate joke and wake up with a hangover. From the outside more like a cheeky, blonde teddy bear and from the inside a sincerely, sarcastic, intelligent beer-loving FRISIAN… Though he is not the youngest kid playing around anymore, he has not without any reason been given the nickname ‘M.I.L.F.-hunter’.

 

Jane ‘Janebanane’ Eichenauer
geschreven door: Jildert

SU 2015 Paint the Sky with Stars 05Auf das erste moment wann Jane bei die SU gekommen ist, war sie sehr ruhig… ein schüchtern madchen, davon sind mehr. So nicht soviel beisonderes solst du sagen?

Nichts davon ist war, Jane ist ein richtige deutsche mädchen, trinkt soviel bier das sie jedem man downs mit ein bier trink spiel. Dabei möchted sie auch ein bischen die “hollandische grass” Rauchen.. Wie jedem Ausländer das mehr macht dann ein in Lander.

Und jetzt ernst, Jane ist ein entspannte Zusatz zu unsere SU Kommission. Und das können wir gut brachen! Auch ist es ein sehr liebe madchen! Mit ihre Ausbildung Psychologie ist das auch nicht komisch. Und sie ist auch gelegentlich zu vinden bei die ACLO! Aber wann du fragst:

Sport oder sozialleben? sozialleben!
Ausbildung oder sozialleben? sozialleben!

Jane! Wir sind sehr froh das du ein AEGEE member bist! Und das du uns unterstützt bei die SU kommision vor es Machen von die PR!

 

Jildert ‘Bella’ Sijmonsma
geschreven door: Miraya

SU 2015 Paint the Sky with Stars 06Jildert, de master fan it jild. Yn de kommisje wurdt hy ek wol leafdefol Bella neamt, omt hy treffelijke oerienkomsten hat mei dy unnoazele Bella Chik fan Twilight. Faaks hat Jilly wol stikem ferlangst om fampier te wurden, mar der hat er noch net ien keer nij frege. Asksje punt foar it eerst kommende kommisje petear. Dizze belutsen fries sil goed op de ponge passe yn us kommisje. Oannaam op grûn fan de oanrekommandeare brief ha wy een protte fertrouwen yn him. De oanrekommandeare brief kaam fan een hûn, mar hûnen binne faaks leave bisten …….dochs?

Jildert hat oeral syn kontacten, dy wy allinnich kinne under de skûlnamme lykas Logoman en Skildersfamke, is Jildert no al een wichtich lid yn ûs kommisje.

 

Zo, nu hebben jullie ons wat beter leren kennen en tevens de kans gehad om jullie Duits, Frans en Fries af te stoffen. We hopen jullie allemaal te zien tijdens de SU!

Liefs,
De Summer University Commissie 2015

SU 2015 Paint the Sky with Stars 07

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl