Even voorstellen.. ExcurWIE?

Hoewel we al bijna meer dan een half jaar samen een commissie vormen, is het nu eindelijk tijd om ons uitgebreid voor te stellen! Hoi, wij zijn de ExcurCie 2014-2015. Met z’n zessen bereiden wij ons dit studiejaar voor op drie onvergetelijke reizen naar prachtige locaties in Europa.
Voor de oplettende lezers en actieve leden; zoals jullie weten zijn we in het najaar van 2014 al naar het mooie SkopYEAH afgereisd. Een groot succes! Nieuwsgierig geworden naar de geniale breinen (ik zal niet overdrijven) achter deze reis? Bij dezen stel ik aan u voor…

Allereerst: voorzitter Willemien, de baas! Hoewel ze nog geen hamer in haar bezit heeft, en eigenlijk te lief is om streng te zijn, stuurt ze de commissie met al haar kennis en ervaring in de juiste richting. Ze is overal van op de hoogte en weet daarom precies wat er moet gebeuren. Een onmisbare factor binnen onze commissie! Deze bezige bij zit naast haar studie sociologie in 2 commissies, leest regelmatig (lieve) kinderen voor en tekent dagelijks dino’s. Daarnaast loop ze graag arm in arm (Advertentie: een goede, stevige, liefst mannelijke ‘doorsteek’-arm om mee te lopen…) en heeft ze krullen! Echt waar.

Dan, de man van de bank.. onze penningmeester Frank! Ondanks het feit dat onze commissie uit zes personen bestaat, moet Frank eigenlijk alles doen.. en dat terwijl hij niet eens zo goed met geld om kan gaan. Frank is (te) goed van vertrouwen, altijd blij, avontuurlijk, houdt van knuffelen, reizen (ohja?) en van zijn baard (z’n vriendin niet zo). Daarnaast loopt hij het liefst de hele dag rond in een onesie. Gezien onze commissiekleding (PRACHTIGE navy-blauwe onesies met witte opdruk), een ExcurCie-lid in hart en nieren!

Onze secretaris heet ‘Laura, een hele lieve meid. Als ik in haar ogen..’ OK. Laura is de BOBin van het stel en neemt daarom, ‘alcoholvrij’, de verantwoordelijkheid op zich bij het schrijven van de notulen. Hoewel ze extreem haar best doet bij het schrijven van deze ‘poëzie-waardige proza in een modern jasje’, krijgt ze het af en toe toch voor elkaar om spellingfouten te maken (Ford, Baart …). Ter verdere informatie: haar billen zijn beroemd in Armenië en ze danst met haar ‘cheerdance-team’ op internationaal niveau. Oh, EN ze heeft ook krullen!

Dan.. Yen-Nhi – mini (lees ‘in-ni – mini’), onze dame van de PR en ultieme nep-Aziaat (ze houdt niet van rijst, ik herhaal: ze houdt niet van rijst). Facebook is haar kwaliteit. Daarom spendeert ze gemiddeld zo’n 5 minuten per week aan het rondstruinen op deze vorm van sociale media. Ook houdt ze (wél) van Disney (niet van Beverly Hills chihuahua), leeft zo nu en dan in haar eigen wereldje en is heel lief. Daarnaast heeft ze een onwijs goed richtingsgevoel en begint ze af en toe spontaan liedjes te zingen. En, ter informatie: ze heeft geen krullen.

Neel weet veel en is daarom bekroond tot Hoofd Bijzaken. Een niet te onderschatten en zeer belangrijke functie binnen onze commissie. Met haar avontuurlijke ideeën en wereldse kennis houdt ze elke vergadering tot in de laatste minuut boeiend. Daarnaast is Neel altijd in voor een feestje en heeft ze hier, ondanks haar studie geneeskunde (en overige hoofd- en bijzaken), altijd tijd voor… Ook niet onbelangrijk om te weten is dat Neel altijd te vroeg of te laat komt en een leuke oma heeft. EN, geheel onverwacht, ook Neel heeft krullen.

Dan… last but not least: de gouverneur Koen zonder poen. Hoewel hij geregeld 50 euro vindt tijdens onze vergaderingen (hij moet ons als arme studenten écht eens leren hoe hij dit doet) is hij altijd blut. Misschien heeft dit te maken met zijn voorliefde voor aerobics op Taylor Swift-muziek? Vast. Verder is Koen een serieuze vent hoor! Hij neemt zijn studie zelfs zó serieus dat hij de legendarische reis naar Skopje heeft moeten missen (WOW). Dit kan natuurlijk ook liggen aan het feit dat hij eigenlijk niet van reizen houdt, z’n laptop laat repareren in ‘duistere zaakjes’ en zijn jas altijd kwijt is.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl