Dreamteam Bratkia for the win!

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt, wordt er hard gewerkt aan een almanak (voor de onwetenden onder ons, dit is een jaarboek ☺) voor AEGEE! Hoe spannend is dat? Het thema blijft nog even geheim, maar omdat de uitreiking steeds dichterbij komt, stellen we ons graag even voor. Want nog belangrijker dan de almanak, is de almanakcie. Deze groep leuke mensen zitten al maanden te zwoegen en te zweten om geld op te halen, ideeën te bedenken, daadwerkelijk de almanak in elkaar te knutselen én wijn te drinken tijdens de vergaderingen. En dan niet – tot groot verdriet van Saskia – Albert Heijn Zoete Witte Wijn voor 2,99 euro, maar de real deal rode wijn. Dat past bij het eten tijdens de vergaderingen, want naast dat we allemaal ontzettend creatief zijn, kunnen we allemaal ook fantastisch koken. Niks geen Pasta Pesto voor ons!

Voor deze talentvolle en veelzijdige commissie hebben we een natuurlijke leider nodig. Die hebben we gevonden in Bart. Als voorzitter zorgt hij niet alleen dat de vergaderingen op rolletjes lopen, maar ook dat we elke week weer kunnen zien of zijn baard is gegroeid. Andre is de man die ervoor zorgt dat onze almanak de mooiste wordt. Verder is hij commissie-kampioen in “Cards against humanity”. Dan hebben we Judith, onze penningmeester. Zij is al weken alle drukkerijen van Nederland aan het spammen, om zo de beste drukkerij te vinden. Josine zorgt dat al het moois wat er tijdens zo’n vergadering uitkomt genoteerd wordt, en houdt erg van snowboarden. Katinka zit bomvol goede ideeën en zorgt er voor dat er eens knopen worden doorgehakt. Daarnaast denkt Katinka dat Rik de mol is. Tot slot hebben we Saskia, de benjamin van de groep. Naast FR/PR-verantwoordelijke, is zij ook deel van dreamteam Bartkia (Of Bratkia, of Sart).
We zijn dus sinds oktober hard bezig met de almanak en proberen zo veel mogelijk leuke activiteiten te organiseren voor jullie. Zo hebben we voor fundraising van de Almanak binnenkort een Pop-Up restaurant (en geloof ons, het wordt lekker) en organiseren we een thema-bekendmakings-pubquiz. Verder kun je nu al je almanak bestellen (helemaal gratis) op de site van de Gronoloog én ons toestemming geven om je foto erin te zetten. Want wie wil er nou niet in de almanak staan?

Bestel hier een almanak!

Nu weten jullie allemaal hopelijk wie we zijn, wat we doen en gaan doen én wat nou eigenlijk een almanak is!

Hopelijk zien we jullie allemaal bij het pop-up restaurant! (en de borrels!)

Liefs,
De Almanakcie

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl