AcCie 2014-2015 – Waar is Luigi?

Leny: Opperhoofd Bier

Hee! Mijn naam is Leny en dit jaar ben ik de voorzitter van de activiteiten commissie. Op dit moment ben ik 24 jaar oud en net begonnen met mijn 5de jaar als AEGEE lid. Twee jaar geleden heb ik meegeholpen om de SU te organiseren en het jaar daarvoor de introductie. Ik studeer Biomedical Sciences en hiermee hoop ik begin januari 2016 klaar te zijn. Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden, goede muziek en de nodige alcoholische versnaperingen (daarom ben ik ook Opperhoofd Bier). Bij de vergaderingen probeer ik de commissie in het gareel te houden, en aan te sporen om hun actiepuntjes te doen. Dit zorgt ervoor dat jullie kunnen genieten van wel doordachte en goed georganiseerde activiteiten 😉 Ik hoop jullie allemaal dit jaar tegen te komen op een van onze activiteiten!

 

Anna: Verrekte Koekwaus

Mijn naam is Anna, en ik ben een alcoholist. Grapje! Maar bier drinken is wel één van mijn hobby’s, samen met in pyjama series kijken, boeken lezen, en partyen met AEGEE (dat dan meestal weer niet in pyjama). Want zeg nou zelf, wat is er nou beter dan AEGEE? *(Het antwoord vind je onderaan deze pagina.

Ik ben al een oude rot bij AEGEE. Ik ben in 2010 lid geworden, en heb sindsdien allerlei leuke dingen mogen doen. Ik begon mijn carrière als Secretaris van de AcCie in 2010/2011, een jaar om nooit te vergeten. Ik vond het zo leuk dat ik het jaar daarna gelijk de IntroCie in ging, samen met niemand anders dan onze eigen Leny Sprik (alleen was ik toen de voorzitter). Deze commissies waren zo goed bevallen dat ik in 2012/2013 bestuur ben gaan doen, als Voorzitter en Local Affairs Director van onze prachtige vereniging. Tijdens dat jaar (en ook al daarvoor, trouwens) heb ik een paar van de mooiste plekjes van Europa gezien: Dublin, Poznan, Straatsburg, Malta, Barcelona, en nog veel meer. Na mijn bestuursjaar bleef ik enthousiast en heb ik in de Redactie gezeten, en met een extreem awesome commissie de Summer University in Groningen georganiseerd.

Nu vraag je je vast af, na zo’n glansrijke carrière bij AEGEE, is er dan nog wel iets wat je kunt doen om verder te gaan met je leven? Ja, dat is er zeker! Om de cirkel weer rond te maken ben ik na vier jaar weer de AcCie in te gaan, toch wel één van de tofste comissies van AEGEE-Groningen. Dit jaar functioneer ik niet als Secretaris, maar als Verrekte Koekwaus. Want wees nou eerlijk, elke commissie wordt toch beter van een gezellige Brabander? Als je nog niet overtuigd bent dat je eigenlijk bij al onze activiteiten aanwezig zou moeten zijn: we hebben niet één, maar twee Brabanders in onze commissie. Ik kan je vertellen dat niemand zo feest als een Brabander, dus als je Annemijn en mij compleet los wil zien gaan samen met Leny, Patricia en Stephan (ze leren snel!), zorg dan dat je geen van onze activiteiten mist!!

 

Annemijn: Professioneel Facebookster

Hoi daar. Nou, ik ben Annemijn. Ik heb me al een keer voorgesteld in het artikel over de redactie, dus ik zal jullie niet vervelen met al te veel geratel over mijn, o zo interessante, leven. Ik heb wel wat leuke weetjes:

Wist je dat olifanten stiekem vet sportief zijn? Mits ze iets hebben om boos over te zijn (Dumbo heeft Jumbo’s fruit gegeten): ze kunnen dan wel 40 km per uur rennen! (heeft er iemand nog een inschrijving voor de Batavierenrace over?)

Over de Batavierenrace gesproken: schrijf je in; is lachen. Net zoals onze andere activiteiten, die hoogstwaarschijnlijk ook als legendarisch de boeken in zullen gaan. Denk aan het Haloweenfeest, of de überfantastische biercantus aka novemberfest die we onlangs organiseerden. En meer activiteiten zullen volgen!

Nog een ander supernuttig weetje: de Aziatische olifant is way more skilled dan de Afrikaanse olifant aangezien deze maar 1 ‘vinger’ nodig heeft aan het einde van zijn slurf in plaats van twee om het voedsel zo z’n snufferd in te schuiven. En dan de eyeopener van de dag: wist je dat de oren van Aziatische olifanten de vorm van India hebben? Whut? Ja echt. Laat dat maar even bezinken.

Waarom vertel ik over olifanten? Omdat dit coole beessies zijn en ik een beetje verliefd ben geworden toen ik ze zag in India. (en voelde: be jealous) Ik werd toen ook verliefd op reizen en dat is waarom ik bij AEGEE ben gegaan. Meteen fanatiek actief in de AcCie én Redactie, want dat doen brabo’s (highfive Anna). In de AcCie vervul ik de superfancy PR-functie; wat eigenlijk inhoudt dat ik geoorloofd de hele dag mag klikken op facebook. Leuke baan. Leuke commissie ook.

Hé: heb ik toch iets verteld over mezelf. Mocht je nou echt alles willen weten; dat gaat je niet lukken, maar je kan je best doen door even te zoeken naar het artikel waar de redactie zich voorstelt.

Toedels en groetels en tot de volgende activiteit!

 

Patricia: Colááá

Hallo allemaal! Mijn naam is Patricia de Vos en dit jaar ben ik lid van de activiteitencommissie. Ik ben 22 jaar oud en dit studiejaar ben ik van plan mijn bachelor Nederlands Recht te behalen. Daarnaast ben ik lid van de Juridical van AEGEE-Groningen waarvoor we nog nieuwe leden zoeken!

Als secretaris van de AcCie ga ik ervoor zorgen dat jullie e-mails op tijd beantwoord worden en dat jullie correct op de deelnemerslijsten komen te staan. Op mijn AcCieshirt staat echter als functie ‘Coláááááá’. Waarom vraag je je misschien af. Nou, dat komt door een algeheel gebrek aan creativiteit binnen de AcCie om een leuk synoniem van secretaris te bedenken en mijn Twentse roots. Dus vandaar dit zeer bijzondere alternatief. Maar… wees niet bang! Bij de activiteiten zal het bier sowieso centraal blijven staan!

Ik ga ervan uit dat we met de AcCie dit jaar zeer gezellige, geslaagde en hopelijk goedbezochte activiteiten gaan neerzetten.

Tot slot wil ik nog afsluiten met de belangrijkste vraag van dit jaar: Waar is Luigi??????

 

Stephan: Penningmeister

Beste iedereen! Ik ben Stephan Teunissen, 25 jaar oud en hard op weg om mijn master American Studies af te ronden. Omdat ik Aegee toch niet helemaal los kan laten heb ik besloten om dit jaar in de AcCie te gaan. Als enige man in de commissie heb ik de nobele taak om ook het geluid van de mannenemancipatie in de commissie te laten horen. Normaliter ben ik een verstokte secretaris, maar dit jaar ga ik de exotische functie van penningmeester vervullen. In deze taak ben ik er verantwoordelijk voor dat jullie na een AcCie activiteit financieel weer een stukje armer zijn. Moreel is dit voor mij geen probleem aangezien AcCie-activiteiten de geest juist verrijken. Eenieder in de commissie heeft het voorrecht gekregen om een vreemde titel op zijn shirt te mogen dragen. Bij mij zou dit ‘penningmeister’ moeten zijn, maar door een schrijffout is dit helaas ‘penningmeester’ geworden. In mijn vrije tijd lees en game ik graag. Ook zeg ik aan hardlopen te doen, maar helaas blijft dit vaak bij zeggen steken. Ik hoop dan ook van harte dat er veel mensen willen meedoen aan de batavierenrace, zodat ik van mijn luie derrière afkom. In mijn vrije tijd drink ik ook graag speciaalbier en ik heb de realistische hoop dat we dit jaar met de AcCie ook activiteiten met bier gaan doen. Ik wil echter benadrukken dat de AcCie naast bier ook cola aanbeveelt. (maar vooral bier) Ik hoop kortom dat we met de AcCie dit jaar weer een aantal leuke en drukbezochte activiteiten mogen organiseren!

 

* niets

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl