Het bestuursweekend van het XXVIIe!

Nog even en dan nemen wij het stokje over van het huidige bestuur. Er staat ons een spannende maar heel leuke taak te wachten; een jaar lang zorg dragen voor onze mooie vereniging, AEGEE-Groningen. Om goed te beginnen aan ons bestuursjaar zijn we op bestuursweekend geweest, zodat we elkaar beter konden leren kennen.

We vertrokken vol goede moed in een oude Mercedes van Adriaans vader naar Brabant. Maar helaas; bij Tynaarlo stonden we al stil met autopech. Gelukkig was het snel opgelost, maar we zijn toch even langs Susan haar ouders gereden om auto’s om te ruilen. Susan heeft ons veilig naar Valkenswaard gereden. Daar bleek dat Jeanine geen huisje had geboekt maar een stacaravan, waar alles schudde als je een stap zette, met bedden van 30 cm breed en een douche waar alleen maar gloeiend heet of ijskoud water uit kwam. Kan de beste overkomen… Het was ook nog eens slecht weer, dus we waren op elkaar aangewezen in de kleine ruimte. Goed voor de bonding! Adriaan heeft lekker voor ons gekookt en Melanie heeft ons allerlei spelletjes leren spelen, waarna we in onze heerlijk ruime ‘bedden’ kropen.

De volgende dag, na een uitgebreid ontbijt, bekeken we de opties om de dag verder mee te vullen. We konden naar het tropisch zwemparadijs, een uitstapje maken naar een plaatsje in België, de natuur rondom Valkenswaard in, winkelen, musea bekijken… En dan is de keuze om te gaan midgetgolfen natuurlijk zó gemaakt. Achttien banen vol loopings, tunnels, hellingen, bochten, hindernissen en minstens een dertigtal muggenbulten later was Melanie de onbetwiste winnares en had Jeanine jammerlijk verloren. Maar gezellig was het zeker! We namen patat als lunch en we overwogen nog even om een schatkistijsje of een Calippo shots (“Woooow bestaat dat nog steeds? Dat was zo leuk vroeger!!!”) als toetje te nemen maar we hielden ons in.

’s Avonds gingen we uit eten; een 6-gangen sushi diner in Eindhoven. Had Aad goed geregeld met een Groupon bon; het was lekker luxe eten voor weinig geld (ookal was het in een cafetaria, daar leed het eten niet onder). ’s Avonds hebben we onder het genot van heel wat bier, whiskey en rum weer gezellig spelletjes gespeeld. Door de hoeveelheid alcohol kwamen allerlei leuke verhalen al snel boven tafel en hebben we elkaar nog veel beter leren kennen.

Op de terugweg hebben we nog snel de laatste wijzigingen van het beleidsplan doorgesproken, deze kun je nu lezen op de website. Al met al was het een erg gezellig weekend en een goede start van ons bestuursjaar. We hebben er zin in!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl