Een biertje op Schier met de SU

De SU Groningen is nog in volle gang en al één groot succes. Zo succesvol was ook het Schierweekend, vast onderdeel van de Groningse SU. Dit jaar sloot ik mij ook bij de bende aan, en wat een goede keuze was dat! Zon, zee, bier, mex-en, tox-bar, ontzettend leuke mensen, scheppers, weerwolven, en vooral heel veel gezelligheid.

Vrijdag vertrokken de participants met de bus vanuit Groningen naar Lauwersoog om met de boot naar ons mooie eilandje Schiermonnikoog te gaan. Qua weer konden we het niet beter treffen; zon, zon en nog eens zon. Heerlijk chillen, kennismaken en spelletjes doen op het vertrouwde Springfield-terrein. De exportbierblikjes gingen al meteen open en er werd volop ge-mext en gedronken. ’s Avonds gezellig met zijn allen naar het kampvuur op het strand waar door sommigen ook nog even een verkoelende avondduik werd genomen in de zee.

Zaterdagochtend was het voor eenieder ofwel brak wakker worden na een paar uurtjes slaap of fit wakker worden en in een deuk liggen om al die brakke hoofdjes die de vorige avond helemaal los waren gegaan. Aan het begin van de middag begon het Wie is de mol?-spel, waarbij we in groepjes op het eiland allerlei opdrachten moesten uitvoeren. De mol, 1 per groep, moest deze opdrachten uiteraard helemaal verzieken. Eens een keer iets anders dan een vossenjacht en erg leuk bedacht door de SU-commissie. Veel enthousiasme en verdachtmakingen dreven de groepjes van opdracht naar opdracht over het eiland. ?s Middags gingen de participants en een aantal Groningers wadlopen wat tot een enorm moddergevecht uitliep. Na wat te hebben opgefrist, was het weer tijd voor eten, bier, weerwolven, mex-en en voetbal. Deze avond gingen de meesten naar dé Toxbar, om heerlijk te dansen en te feesten tot in de vroege uurtjes.

Zondag moesten we helaas al weer inpakken en al bijkomend van het geslaagde weekend namen we de boot terug naar het vaste land. Veel dank aan de fantastische SU-commissie die een geslaagd weekend op Schier heeft georganiseerd. Ik waande me echt op vakantie. Een vakantie met zon, zee en goed, Europees gezelschap. Leve AEGEE!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl