Zomer!

De meteorologische zomer is begonnen! Heerlijk barbecueën, zonnen en zwemmen zou je denken, maar helaas zit ik nu met een hoody aan dit te typen. Na een heerlijk voorjaar, met af te toe een buitje, zijn de zomerse temperaturen en hittegolven nog niet gearriveerd.

Dan maar aan het werk, binnen achter de computer. Waar is het bestuur nu mee bezig? De laatste maanden zullen nog heel druk zijn. Zo is Jeroen druk bezig met de laatste liftwedstrijd en de voorbereiding van de Summer University “Insane in the brain”. Siebe heeft binnenkort weer een kascontrole en is na de Summer University campagne een trotse PR-Responsible. Wij hebben maar liefst 28 nieuwe leden mogen verwelkomen en sturen ze hopelijk allemaal op een fantastische SU! Josine is als Local Affairs druk bezig met twee commissies die onlangs zijn opgestart, de Intro-commissie en KEI-commissie. Voor haar ligt er dus nog genoeg werk en ook als secretary zal ze zich nog niet gaan vervelen: de ALV en Nedertop zullen haar vingers over het toetsenbord laten vliegen. De ALV en Nedertop zijn ook onderwerpen waar ik druk mee bezig ben, evenals het SAC, Strategisch Plan en ons beleidsplan. We zijn al dingen aan het afronden, laatste dingen aan het opzetten en al is de zomer nog maar net begonnen, het einde van ons bestuursjaar komt steeds dichterbij. Wij hebben zin in de zomer en gaan extra genieten van onze laatste maanden. De maand juni zit vol met activiteiten en we hopen dat jullie in grote getale de zomer met ons komen vieren! Zo beginnen we woensdag a.s. met de Local Training Course, daarna vindt op 6 juni de Actieve Ledendag plaats, 13 juni de Pre-SU-BBQ, 18 juni de liftworkshop en 19 t/m 22 juni de liftwedstrijd naar Vienna. Vlak daarna op 24 juni is de Verkiezings-ALV plaats en zullen de bestuurskandidaten zich presenteren. Woensdag 25 juni is de laatste Wekelijkse Borrel!! De dag erna de laatste Pubquiz van het pubquizgenootschap en vrijdag 27 juni het Uithoekenfeest, georganiseerd door de AcCie, met als thema “I don’t belong here..”. In juli staat Groningen twee weken lang in het teken van de Summer University en kun je met alle buitenlanders mee feesten. Het lijkt mij dat het een geweldige zomer wordt, het wachten is op het zomerse weer!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl