SUUUUUUUUUUUU!!!!! :D:D:D

AEGEE people! De Summer University komt eraan! Van 9 t/m 23 juli is het zover: dan gaan we twee weken lang een groep van dertig buitenlanders vermaken met alle leuke dingen die Groningen te bieden heeft. En jij kunt erbij zijn!

Tenzij je de laatste tijd onder een steen of een berg tentamens hebt geleefd, moet je al wel iets van de SU hebben meegekregen. Wij van de SUcie hebben je natuurlijk overspoeld met ons enthousiasme op de borrels en andere gelegenheden, we hebben een promofilmpje gemaakt  en misschien heb je ons ook al wel voorbij zien vliegen met onze superheldenskills. Inmiddels duurt het nog maar een paar weken tot het feest begint, dus kunnen we er wel weer een pr-actie tegenaan gooien. Hallo!

Het programma staat nu zo goed als vast, en een groot aantal van de activiteiten is open voor Groningers. Ga vooral mee naar Schiermonnikoog (11 t/m 13 juli, zie facebook): een gegarandeerd legendarisch weekend. Zoals altijd hebben we onbeperkt Exportbier, de Toxbar, een kampvuur en een nieuw spel voor iedereen die al te veel vossenjachten heeft gedaan.

Bij de prijs inbegrepen zit een hele groep gestoorde buitenlanders. De deelnemers zijn nu namelijk bekend en we kunnen al wel verklappen dat het hele leuke, enthousiaste mensen zijn, sommigen afkomstig uit oorden zo ver en exotisch als Duitsland. (En (Wit-)Rusland, Oekraïne en Finland.) Je kunt deze leuke mensen ook tegenkomen bij andere activiteiten, dus kom vooral mee zwemmen, chillen, de Martinitoren beklimmen, barbecuën en meer (zie facebook). (red. compleet programma voor zover bekend staat ook onder dit artikel)

Bovendien kun je meedoen met ALLE feesten ELKE avond. Mis vooral de European Culture Night niet (woensdag 16 juli). Voor iedereen die dit nog nooit heeft meegemaakt: het klinkt heel cultureel verantwoord, maar wordt vaak een enigszins dubieuze activiteit naarmate de avond vordert. ‘Cultuur’ verwijst hier naar de diversiteit die Europa te bieden heeft op het gebied van voedsel en met name drank en het is daarom de bedoeling dat iedereen iets te eten en te drinken meeneemt dat typisch is voor zijn of haar eigen land. Over het algemeen zijn dit ingrediënten voor een geweldige, dan wel heel interessante avond.

Als je er niet genoeg van kunt krijgen, kun je er ook nog voor kiezen een deelnemer bij jou thuis te laten overnachten (hosten). Neem contact met ons op als dit je leuk lijkt (su@aegee-groningen.nl), ook als je je daar een beetje voor schaamt omdat je al weken fanatiek volhoudt er niets voor te voelen. Voor een klein bedrag zullen we niets doorvertellen.

Wij hebben er zin in, en het wachten is nu op mooi weer en een hoop AEGEE-Groningers om alles nóg leuker te maken. Het is zomervakantie, tenzij je leven klote is, dus als je in Groningen bent, heb je eigenlijk geen excuus om er niet bij te zijn. We hopen jullie allemaal te zien op 9 juli bij de welkomstborrel!

Liefs en kusjes van de SUcie

red. De meeste activiteiten zijn inmiddels te verkrijgen in onze webshop.


Wednesday 9 July:
22:00h: Welcoming party with the participants at Ome Ko.

Thursday 10 July:
9:30h: Ice-breaking games.
12:00-12:45h: Climbing the Martini tower (€2,50).
22:00h: Party with the participants.

Friday 11 July – Sunday 13 July:
Schiermonnikoog! (€55)
We leave at 11:00 on Friday and will come back in Groningen around 18:15h on Sunday. (facebook)

Sunday 13 July:
19:30h: Dinner with the participants.

Monday 14 July:
18:00h: Dinner with the participants (pancakes, €2).
19:30-21:30h: Playing old Dutch games.
22:00h: Party with the participants.

Tuesday 15 July:
18:00h: Dinner with the participants.
21:30h: Party with the participants.

Wednesday 16 July:
10:00-11:30h: Workshop intercultural dialogue.
20:00h: European Night.

Thursday 17 July:
11:00h: Workshop Anonieme Alcoholisten.
18:00h: Tour and dinner at ORKZ.
22:00h: Party with the participants.

Saturday 19 July:
12:00-16:00h: Swimming at Hoonseplas.
18:00h: Dinner with the participants.
21:30h: Party with the participants.

Sunday 20 July:
15:00-18:00h: Chilling in the park.
18:00h: Dinner with the participants (fries, €2,50).
22:00h: Party with the participants.

Monday 21 July:
10:00-12:00h: Workshop civic education.
21:30h: Party with the participants.

Tuesday 22 July:
18:00-22:00h: Goodbye barbecue at Noorderplantsoen (€6, free for hosts!).
22:00h: Goodbye party.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl