IntroCie introduceert zichzelf ^^

Hallo lieve AEGEE‚Äôers, bij deze doen wij even kort een voorstelrondje van de mensen die er in september en oktober voor gaan zorgen dat AEGEE uit nog meerleuke mensen gaat bestaan! We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hebben al allerlei leuke activiteiten bedacht,in het bijzonder natuurlijk het Schierkamp (naja, die hebben we niet bedacht, want die stond sowieso al op de planning, maar toch ūüėõ ). Wij hopen dat jullie ons willen helpen om de introductieperiode voor de nieuwe leden tot een geweldige ervaring te maken (we horen jullie al roepen: ‚ÄúMaar nat√ļ√ļrlijk willen we dat!‚ÄĚ). Goed, genoeg gebabbeld, jullie zitten vast al met smart te wachten wie al die leuke mensen van de IntroCie nou eigenlijk zijn ;).

Miraya
IntroCie introduceert zichzelf 02 MirayaVriendelijke voorzitster van onze commissie. Hipster in ontkenning. Lief blond meisje. Heeft een zwak voor snor-gerelateerde parafernalia. Draagt nooit sokken van hetzelfde paar. Dat was een korte, maar krachtige beschrijving van de vrouw die ons ten allen tijde voorziet van een up to date agenda en planning. Ze houdt de touwtjes in handen, maar niet te strak, want daar krijgt ze zere handjes van.

Marjolein
IntroCie introduceert zichzelf 03 MarjoleinMarjolein, ‚Äė‚Äôacquisitie > winkwink‚Äô‚Äô, Buwalda is een zeer aardig en spontaan lid van deze Introcommissie (eigenlijk iedereen :D). De eerste vergadering was bij haar thuis en de sfeer zat er eigenlijk meteen al in met de nodige humor. Ook had zij enkele goede bijdrages zoals originele idee√ęn voor party‚Äôs, thema‚Äôs en gevatte opmerkingen. Valt er nog wat te melden?….Ja voor de mannen, ze is nog single ;).

Simone
IntroCie introduceert zichzelf 04 SimoneSimone is een toffe peer die altijd wel zin heeft in gezelligheid en een party. Ze zal tegen een uitnodiging om samen te eten altijd zeggen: ‚ÄúA diner? Alpaca my bag!‚ÄĚ. Terwijl deze studente sociologie echt de trekjes heeft van een alpaca, zachtaardig en lief, zal ze wel vechten voor een sterke financi√ęle basis binnen de IntroCie. Binnen de IntroCie bewaakt Simone namelijk de centjes. Geld zal niet rollen! (of misschien een beetje, als jullie lief zijn). Terwijl alpaca‚Äôs, in tegenstelling tot lama‚Äôs, geen vracht kunnen dragen zal deze alpaca de zware last die financi√ęn heet zeker wel aankunnen!

Nienke
IntroCie introduceert zichzelf 05 NienkeNaast vooral het budget van de vereniging uitgeven (aan leuke dingen voor jullie hoor!) is er ook iemand die hard werkt om nog meer geld binnen te slepen (en dat allemaal voor jullie!). Deze hardwerkende vrouw van de PR (en een beetje acquisitie) is Nienke, 19 jaar en aankomend geneeskundestudent. Er is dus een dokter in de zaal mocht je op Schiermonnikoog last krijgen van heimwee. Verder is Nienke ook heel sociaal, vooral op facebook, en weet ze de juiste informatie boven water tekrijgen. Ze is altijd in voor party machen en door haar creatieve idee√ęn shined ze als ons lichtje in de duisternis van de economische crisis.

Tom
IntroCie introduceert zichzelf 06 TomTom ‚Äėin opleiding‚Äô op den Kamp is een vrolijke jongen die maar al te graag in is voor een geintje. Hij begon als enige jongen in de groep, maar behield zijn mannelijkheid ten allen tijde. Tom verzorgt iedere vergadering de notulen en is de baas van het mail-verkeer. Hij zal tijdens de intro-periode d√© alpaca zijn die zorgt dat alle nieuwe leden overstag gaan door te shinen met zijn witte tanden (nee, alpaca‚Äôs spugen niet naar mensen) en spierballen (ja ik moet toegeven, die zijn er wel degelijk) te laten zien. Maar vergeet vooral niet dat er n√≥g een man in de strijd gegooid wordt: Jurjen.

Jurjen
IntroCie introduceert zichzelf 07 JurjenAls gloednieuw lid van AEGEE wist ik niet gelijk wat ik moest denken toen ik voor mijn eerste vergadering als schild werd gebruikt door twee dames met waterpistolen, maar later werd gelukkig duidelijk dat ze ze allemaal wel op een rijtje hadden. Tot oktober hoop ik dan ook met de IntroCie een mooie periode tegemoet te gaan, nieuwe en leuke AEGEE’ers te ontmoeten en bovenal nieuwe leden zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Het liefst zonder al te veel als schild te worden gebruikt.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl