Wil jij goedkoop op vakantie deze zomer?

If you want to see this information in English, click here.

Wil jij op een goedkope vakantie komende zomer? Ga mee op Summer University! Nu de inschrijvingen weer zijn geopend (zie www.summeruniversity.nl), wordt er weer veel over gepraat. Elk jaar weer kiezen duizenden studenten een locatie in Europa uit om twee weken lang workshops te doen, cultuur te snuiven en te feesten. Lastige keuzes dienen altijd te worden gemaakt: ga ik naar een sportieve SU of een relaxte? Een inhoudelijke of wil ik vooral feesten? Een populaire, met de kans om uitgeloot te worden, of een minder populaire?

Win een ticket

Een Summer University (SU) is een vakantie van tussen de één en drie weken ergens in Europa. Het wordt georganiseerd door studenten van een AEGEE-stad en is altijd erg low-budget: vanaf €110 is er al een uitgebreide keuze! Tijdens de Summer University zijn er workshops over het thema van de Summer University, over het land en over AEGEE. Naast de workshops zijn er tal van andere activiteiten om het land te ontdekken en bijna elke avond is er een mooi feestje. Om je aan te melden voor een Summer University, klik hier. Als je je dit jaar aanmeld bij AEGEE en naar een SU gaat, maak je een kans om een vliegticket te winnen naar jouw SU!* Hieronder volgt een verhaal van Siebe, die op Summer University ging naar Slovenië.

Goedkoop op vakantie deze zomer 02

In de zomer van 2013 ben ik op Summer University geweest naar Slovenië. Het thema was Into the Wild en het was georganiseerd door AEGEE-Ljubljana. Een jaar eerder was ik al naar Santander geweest en ik heb daar een geweldige ervaring gehad. De SU in Slovenië bestond voor de helft van de twaalf dagen uit een programma in de hoofdstad Ljubljana en de helft in het prachtige gebied Gorenjska. We hebben ontzettend veel gedaan, zowel overdag als ’s avonds. Het was slopend en ontzettend leuk tegelijkertijd. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt, nieuwe dingen geleerd en vooral heel veel gezien. Voor mensen die in twijfel zijn of ze op SU moeten gaan, kan ik het van harte aanbevelen. Kom sowieso eens naar een informatieavond in de Ome Ko op 19 maart, 26 maart, 2 april en 16 april, vanaf 21:00.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl