Galant Gala presents: Northern Lights

Vorige week vond het Galant Gala plaats, met als thema ‘Northern Lights, let’s light up the dark!’. Ook AEGEE-Groningen was goed vertegenwoordigd op dit partijtje. De jongens hadden voor de gelegenheid een net pak aangetrokken en ook de meiden hadden er werk van gemaakt. Het bier vloeide rijkelijk (alsmede de cola, het water etc.) en je zou dan ook wel kunnen zeggen dat het een geslaagd avondje was.

Zoals het de meeste legendarische avonden betaamt, moest ook nu de boel in het begin even op gang komen. Onder leiding van een coverband uit Enschede barstte het spektakel pas echt goed los. Deze tukkers verblijdden eenieder met bekende hitjes en zorgden ervoor dat de voetjes van de vloer gingen. Naarmate de avond vorderde, werd iedereen wat luidruchtiger en iets meer dronken. Ook had ik het genoegen dans moves te mogen aanschouwen waarbij die van Michael Jackson behoorlijk schraal afsteken. Het was een leuke avond, op naar volgend jaar!

Sponsors

Budgetgift
Schattige Babykleertjes
BeBoparket
Sans Online
Sfeer.nl
Mokana
Sani4all
Bloemen bezorgen
Autoverzekering
Ongediertebestrijden.com
Sofa's van Urbansofa
Online marketing bureau Traffic Today
Regiobloemist
Hekwerken online kopen
Zakelijke leningen
Personeelsfeesten Twente
Auto accu kopen