Meerdaagse Liftwedstrijd

Meerdaagse Liftwedstrijd 01Het magische avontuur dat liften heet, is zowel de leukste als de goedkoopste manier om je van A naar B te verplaatsen. En dit avontuur, dat niet de start is van je reis, maar onderdeel van, wil je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk rekken. Alleen, bij een competitie waar het gaat om wie het snelst is, is het natuurlijk wel een beetje dom om er dan zo lang mogelijk over te doen.. Om dit dilemma op te lossen is daar de meerdaagse liftwedstrijd voor in het leven geroepen!

Meer dan 1 dag met je duim langs de weg staan, betekent nog meer kilometers, meer genieten, meer zenuwachtige smeekbedes, meer succesvolle smeekbedes, meer vermoeidheid, meer adrenaline, meer avontuur en meer fantastische verhalen van de mensen waarmee je hopelijk meer dan één tankstation-afstand mag meerijden.
Het leuke van 2 dagen liften, is dat het liften nog meer een onderdeel wordt van de reis. Je bent namelijk best wel even bezig, dus geniet er maar van.. Als je geen geduld hebt, is deze manier van reizen niet aan jou besteed. Blijf rustig, enthousiast en vrolijk, geef de moed nooit op als het krijgen van een lift even niet lukt. Altijd blijven lachen! En als de minuten naar uren rekken, geniet dan ook van dit faalmoment en ga gewoon even lekker op het tankstation een ijsje eten of een lekkere warme plastic beker koffie drinken. Neem nog eens de tactieken en de fantastische succespogingen tot nu toe door en keep in mind: Je zult er ooit komen. Wat je in de tussentijd kan doen, is alleen maar genieten. En voor je het weet, raak je op het tankstation in gesprek met iemand die toevallig dezelfde eindbestemming heeft als jij en je dolgraag mee wilt nemen!

Sommige liftkoppels nemen het winnen van de meerdaagse liftwedstrijd heel serieus, negeren het verdwijnen van de dag en gaan gewoon door in het donker van de nacht. Om vervolgens uitgeput, maar misschien wel als eerste, over de finish te komen. Dit is echter geen garantie! Andere koppels die in het verleden wel voor hun nachtrust kozen en zich nestelden in een hostel, goedkoop hotel of op een of andere bank via couchsurfing, wisten in het verleden meer dan eens de nachtbrakers alsnog de pas af te snijden en de overwinning op hun naam te schrijven. Overweeg dus goed of je wel of niet ’s nachts door wilt liften, want een goede nachtrust brengt ook zeker meer plezier voor de volgende dagen, is veiliger en biedt nog steeds uitzicht op de overwinning. Zou jij immers een backpacker in het holst van de nacht oppikken om met je mee te laten rijden? I didn’t think so.

Meerdaagse Liftwedstrijd 03

Een ander voordeel van de meerdaagse liftwedstrijd is dat je meer kilometers kunt maken en dus verder weg kan van Nederland. Op deze wijze ging Aegee Groningen al op avontuur in Zagreb en Barcelona! Bestemmingen die toch al gauw een stuk exotischer zijn dan het koude Tsjechië, Duitsland of Polen, die weer ander vertier bieden.

Mocht je dus even weg willen van de sleur in je studentenleven, ga dan op avontuur met de tweedaagse liftwedstrijd! Maak nieuwe vrienden all-over Europa, ga weer old-skool met een kaart onder je arm op pad en ga het avontuur aan waar je nog weken over na kan praten en lachen op de borrels in het oude vertrouwde Groningen.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl