Even voorstellen: Het SAC

Elk jaar rond juni stelt onze vereniging een bestuur aan welke de dagelijkse activiteiten van AEGEE-Groningen in een organisatorische puike manier tracht te regelen. Dit bestuur komt niet uit de lucht vallen. In tegenstelling, vanaf februari is het dan zittende bestuur bezig om leden van AEGEE-Groningen te enthousiasmeren voor een bestuursfunctie voor het aankomende jaar.

Echter, enthousiasmeren allen is niet genoeg. Om een eventuele bestuurskandidaat goed voor te bereiden voor een eventuele sollicitatie voor een bestuursfunctie is een goede begeleiding nodig. Voor een zo onafhankelijk mogelijke begeleiding, werken hiervoor twee bestuursleden samen met twee Raadsleden in het Sollicitatie Advies Comité (SAC). Het SAC begeleidt leden van AEGEE-Groningen die kennis hebben gegeven interesse te hebben in een bestuursfunctie naar het moment van solliciteren voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) in juni.

Mocht je er dus over nadenken om vanaf september 2014 tot september 2015 een bestuursfunctie te willen vervullen bij AEGEE-Groningen, neem dan contact op met het SAC. De gesprekken die met het SAC gehouden worden zijn strikt vertrouwelijk en vrijblijvend. In andere woorden, het SAC verplicht tot niets en heeft slechts een adviserende en informerende rol. Zoals de man binnen het SAC het dikwijls verwoordt: “Het is pas officieel als de sollicitatiebrief op de website staat”. Waarbij een ander SAC-lid (tevens e.t. Secretary) graag toevoegt: “of in de TIM, te vinden op het Pand”.

Hoewel de leden van het SAC hun werkzaamheden als zeer zakelijk beschouwen, schuwen ze niet hun persoonlijkheid er achter te verbergen. Vandaar dat u hieronder een ietwat merkwaardige beeltenis ziet.

Even voorstellen Het SAC 01Linksboven met vogelhuis; Charlotte de Jong. Als voorzitter van het SAC fungeert zij vanzelfsprekend als een veilig nest voor menig SAC-lid.
Rechtsboven met bierflesje: Titus Hemstra. Beladen met pedagogisch verantwoorde ervaring, behoeft hij geen uitleg.
Rechtsonder met paraplu: Josine Rawee. Als immer zonnetje in huis, weert zij elke donderbui hetgeen een fijne sfeer garandeert.
Linksonder met gieter: Ante Sellis. Enkel geinteresseerd in het groeien en bloeien van de zaadjes die geplant worden door het SAC.

Contacteer ons door te mailen naar: sac@aegee-groningen.nl

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl