Extreme Sports: Yoga!

Ja oké, achteraf gezien niet zo extreme, maar wel tof! Onder begeleiding van Kuipers Yoga zijn er 27 AEGEE-ers even afgemat in de kelder van het pand met power yoga. Iedereen rare houdingen zien aannemen was een prachtig gezicht. Als fotograaf hadden Willemien en ik dan ook misschien wel de meeste pret.

Nadat de instructeur even was geschrokken van de ruimte en de hoeveelheid mensen begonnen we. “Zijn jullie wel een beetje sportief?” Een complete stilte volgde. “Oké, nou kijken of jullie de warming up kunnen volhouden”. Iedereen werd in bochten gebogen die eerder niet voor mogelijk werden gehouden. We hebben op ons hoofd gestaan en op het eind zelfs in het donker heel romantisch in en uit geademd. Nadat iedereen ontzettend zijn best had gedaan vond ook de yoga instructeur dat we toch eigenlijk wel heel sportief zijn. Voor iedereen die aanwezig was: geef jezelf een schouderklopje!

De AcCie – sportief als we zijn – gaat volgende maand ook weer een extreme sport organiseren. Hou de updates in de gaten om te weten wat de volgende extreme sport gaat worden! Dit keer zal er wel een maximum op het aantal personen zitten.

Klik hier voor de foto’s!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl