Tijd bij AEGEE – Astrid’s Bingo

Denkend aan Groningen komt mijn gedachten boven van natuurlijk gelijk die mooie vereniging, die mij zo dierbaar is, bovendrijven. 5 jaar ben ik lid geweest van AEGEE-Groningen (ik heb me per aanstaande augustus uitgeschreven #huilen) en er is in die tijd veel bereikt. Ik heb zó veel geleerd, plezier gemaakt en ontdekt. Het zou toch zonde zijn als al die kennis verloren gaat als ik binnenkort een burgerlijk bestaan ga leiden. Daarom wil ik mijn wijsheid graag aan jullie overdragen, en wel in de vorm van een bingo-kaart. Hieronder vind je een prachtig overzicht van dingen die je, naar mijn mening, gedaan moet hebben als je bij AEGEE lid bent. Zelf heb ik 90% uitgevoerd, dus raad maar welke dingen ik niet gedaan heb. Onderaan vind je nog een aantal foto’s ter bewijs!

Liebe Grüße aus Berlin en veel succes met bingo!

Hoeveel heb jij er gedaan? Of heb je nog aanvullingen? Laat het vooral weten doormiddel van een reactie via Facebook!

En hier nog bewijs van een aantal dingen:

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl