Aankondiging van de AlmanakCie!

Het is woensdagavond en de wekelijkse vergadering wordt geopend door onze geweldige (Hier is hij zelf het meest van overtuigd) voorzitter Reyno. Reyno is fanatiek waterpoloër en dobbelsteengooier, hierdoor vergeten we soms dat hij ook nog communication & multimedia design studeert. Als Reyno op reis gaat doet hij dit voornamelijk om te zien hoe het er in andere culturen aan toe gaat. Reyno zijn favoriete land is Noord-Ierland. Waar wij recentelijk achter kwamen is dat er ook nog een vrouwelijke versie van Reyno op deze aardbol rondloopt, Reyno heeft namelijk een tweelingzusje…

Voordat de vergadering ook nog maar echt begonnen is schatert Lineke onze FR alweer van het lachen. Wij vragen al niet meer, we hebben het gewoon geaccepteerd. Een bijzonder feitje waar we met zijn allen achter zijn gekomen is dat Lineke uitermate slecht is in het spel Jenga. Wij raden dan ook aan dit spel niet met haar te gaan spelen. Als Lineke niet druk bezig is met geld bij iedereen los troggelen, dan doet ze hard haar best op haar studie Human resource management. Lineke gaat voornamelijk op reis om nieuwe mensen te leren kennen en gekke dingen doen, omdat niemand haar toch kent. Lineke heeft een bijzondere liefde voor Italië, hier hoeven we verder niet veel over uit te leggen denk ik.

Ik denk dat iedereen Gert-Jan ondertussen wel kent. Bijna altijd aanwezig op de borrel, zelfs als hij er eigenlijk geen tijd voor heeft. Maar dat vinden we zeker niet erg. Gert-Jan reist graag de hele wereld af om de lokale alcohol te proeven, wellicht is dit de reden dat Polen zijn favoriete land is. Gert-Jan is de penningmeester van deze commissie en aangezien je vast wel een beetje rekenen leert op de studie Computing Science, komt dit vast helemaal goed. Oh, en vergeet niet te vragen hoe het met zijn bed gaat!

Typisch Lummigje is om aan het begin van de vergadering te zeggen dat ze vanavond echt een keertje niet naar de borrel gaat. Maar aangezien ze geen ruggengraat heeft zegt ze na een beetje aandringen altijd dat ze wel eventjes gaat. Vervolgens ligt ze altijd pas rond 5 uur in haar bed. Lummigje is verantwoordelijk voor de PR van de Almanak, het is dan ook een zware taak om iedereen ervan te overtuigen een Almanak mee naar huis te nemen. Dit jaar doet Lummigje poging twee om haar bachelor Economics & Business Economics te behalen. Lummigje gaat vooral op reis om alle mooie natuur te bekijken, wellicht dat daarom haar favoriete land Ierland is.

Eenmaal aangekomen op de borrel gaat onze creatieve engel (Ze is onze engel want Julia is de enige die echt weet hoe Indesign werkt) Julia los op de dansvloer. Julia studeert dan ook design aan Academie Minerva.  Als Julia op reis gaat dan doet ze dit voornamelijk om andere culturen te leren kennen. Het is dan ook geen wonder dat Japan haar favoriete land is. Naast dat Julia kan toveren in InDesign, is ze ook onze secretaris en zorgt ze voor vermakelijke taferelen als ze bepaalde woorden probeert te spellen. Wisten jullie dat je gênant ook prima als sernate kunt schrijven? Nog een leuk feitje over Julia is, is dat ze een Duivelskind is.   

In de Brouwerij wordt er natuurlijk altijd een selfie genomen om punten te scoren voor de committee competition. Soms vergeten we dat we naast deze competitie te winnen we een nog een veel belangrijker doel hebben. Het maken van Almanak ’18-’19 zodat jullie lieve AEGEE leden dit prachtige jaar nooit zullen vergeten.

O ja, om aan alle eisen van dit stukje te voldoen: Reyno zou Rusland zijn, Lineke Argentinië, Gert-Jan Duitsland, Lummigje Portugal & Julia Oostenrijk.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl