Meer dan alleen escalatie: de Accie stelt zich voor

Lieve AEGEE-leden,

Het wordt tijd om onze EscalacCie even voor te stellen. We zijn zoveel meer dan alleen escalatie, want bij onze commissie staat een kortpittig leven en koffie centraal. We gaan jullie nog verbazen met zoveel geweldige activiteiten! Maar wie zijn wij? Wat doen we met ons leven? Dat gaan we jullie even vertellen!

Annelies

Annelies kan je blij maken met veel pugs, pugs en misschien een chihuahua in een pugkostuum. In elke vergadering gaat het tenminste drie keer over een hond. Verder is onze spraakzame penningmeester altijd van de partij en checkt elke seconde of we niet te veel geld uitgeven. Geld is immers belangrijk, heel belangrijk. Het mag niet teveel kosten. Mocht ze niet bezig zijn met honden of met doekoes, dan kan je haar ergens wel in Duitsland vinden. Of het nu glühwein drinken in Bremen of ergens slapen in een random hotellobby is, niks is voor deze Annelies te gek.

Lisette

Lisette, de enthousiaste meid met grandi notulen waar niemand aan kan tippen! Wanneer we met de Accie bij Lisette vergaderen, worden er heerlijke vers gebakken pizza’s besteld én bezorgd, helemaal vanuit Domino’s!! Eens in de zoveel tijd vliegt ze naar de echte pizza’s in Italië, niet zo’n gek ding bij Aegee, maar dit is niet alleen voor de gnocchi, espresso en pasta’s… want hier brengt ze la dolce vita met haar grote liefde door en pruttelen ze samen door de zonnige straatjes op een kleurrijke Vespa. Kortom, Lisette is een vrolijke en gezellige meid met een typische typende typstijl!

Marcella

Op het eerste gezicht een lief en leuk meisje, en je raadt het al, dat is ze ook! Eten en cocktails weet ze voor iedereen snel te vinden, maar glühwein is wat moeilijker. Marcella draagt goed bij aan de fijne, gezellige sfeer in de vergaderingen, heeft altijd belangstelling voor iedereen en is het luisterend oor van de commissie. Daarbovenop weet ze zich altijd goed te kleden. Uiteraard werkt Marcella als PR zich een slag in de rondte, waarbij al haar creativiteit en meest awesome photoshopskills naar voren komen. Tijd om haar eens goed te leren kennen op de borrel!

Mark

Verstop je biertje, je sangria of je geliefde, want sluttie voorzitter Mark komt er weer aan. Met zijn blonde manen verzorgt hij iedere week weer voor een frisse agenda, zodat wij bij elke vergadering weer mogen genieten van zijn diepe en zwoele stem. Mark is een ontdekker, een veroveraar en een echte avonturier. Diep in de nacht zoekt hij nog naar dat laatste biertje of die leuke kroeg. En dat doet hij niet alleen in Nederland, dat doet hij over de hele wereld. En als ontdekker is hij ook altijd op zoek naar de juiste domino’s pizza. Maar moet Mark kiezen tussen sangria en pizza, dan zal hij uiteindelijk kiezen om jouw geliefde te stelen.

Mark is altijd vrolijk en optimistisch. Hij is een toevoeging voor elk feestje, want je wordt gewoon vrolijk van hem. Mark is een reiziger en kan niet te lang in Nederland stil zitten. Wil je zo goedkoop mogelijk op reis? Neem dan contact op met Mark. Als voorzitter heeft hij altijd zijn zaakjes voor elkaar, maar is er nog niet zo goed in om de vergadering snel te laten verlopen. Maar al met al is hij de beste voorzitter die je je kan wensen.

Maus

Iemand die je filmpjes en muziek kan laten zien die je nergens anders ooit bent tegengekomen, altijd in is voor een drankje of random idee, en vrij vaak de vergadering binnenvalt met de opmerking “wow, op zaterdag heb ik zo’n geëscaleerde avond gehad”: iedereen die haar al een beetje kent weet al wel welk accie-lid we nu introduceren: onze geweldige Maus! Als sugarmomma van de commissie is zij verantwoordelijk voor het binnenhalen van de dikke moneys om geweldige activiteiten te organiseren met de commissie. De komende tijd zoekt ze geld voor ons (en doet ze een beetje onderzoek) in Bologna, maar vanaf mei kan iedereen weer met haar op accie-activiteiten en borrels komen escaleren, en er zelf achter komen waarom “Waus met Maus” zo’n perfecte beschrijving is voor een avondje uit met Maus!

Tim

Over ons gewaardeerde lid Tim zijn inmiddels al zoveel homograppen gemaakt, eventueel met een enorme bijdrage van het andere pareltje van de ACCIE genaamd Annelies, dat ik het niet als mijn taak zie meer rotzooi aan die stapel toe te voegen. Ik wil jullie graag voorstellen aan de essentie van Tim. Tim is een heerlijk nuchtere Sneekse, Sneeker, Sneekeraar die hard op zoek is naar een baan waar hij zijn sociaal empathische skills in kwijt kan. Met zijn 25 jaar ziet hij er na een borrel uit alsof hij zijn eerste mid-life crisis al achter de rug heeft maar tovert zich ook zo weer om naar zijn jeugdige energieke zelf. Deze prachtkerel draagt zijn steentje bij aan de ACCIE met een goede dosis humor, sympathie en eerlijkheid. Dan vragen jullie je vast af; is dit alles wat er achter Tim te zoeken is? En dan zal ik jullie vertellen: Nee. Zeker niet. Maar met een stukje tekst als dit is de complexiteit van zijn in spandex verpakte ziel helaas niet helemaal samen te vatten. Hij is elke woensdag beschikbaar van 23.00 tot 2.00 a 4.00 uur s ’ochtends. Bel 094658716-94871-3205790863245965438975 voor meer info.

 

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl