Gdansk

Op 25 november was het eindelijk zover: de eerste reis van de excursiecommissie ‘16-’17. Voordat de bestemming bekend werd gemaakt, kon je raden waar de reis naartoe zou gaan. De excursiecommissie had namelijk een paar hints gegevens. Er waren 6 AEGEE’ers die aan deze hints genoeg hadden en raadden waar de eerste reis naar toe zou gaan. De bestemming was namelijk: Gdansk in Polen! Op 25 november was het dus zover en stonden 17 AEGEE’ers klaar met hun koffertje of met hun weekendtas om naar Gdansk te vertrekken, sommigen al vroeg, anderen misschien wat later.

Madelief vertelt in het kort wat er allemaal gedaan is in het weekend, daarna volgt een fotodagboek om toch een beetje mee te genieten voor als je niet mee geweest bent.

‘In Gdansk hebben we ‘wie is de mol’ gespeeld, heerlijk gegeten, en soms iets minder heerlijk gegeten. We hebben het ambermuseum bekeken en hebben een toren van 400 treden beklommen (spierpijn!), een rondleiding gekregen door de stad, de cocktailbar gevonden, brakke ochtenden gekend en op het laatste zelfs nog een sneeuwballen gevecht gevoerd!’

Heerlijk eten, of toch wat minder heerlijk eten?
Gdansk is een hanzestad en verwerkt veel amber. Hier mooi gecombineerd in het ambermuseum: een schip van amber!
De cocktailbar is gevonden!
Sightseeing in Gdansk
Sneeuw! Iedereen kan zich uitleven in het sneeuwballengevecht

Op 28 november keerde iedereen weer terug naar Groningen, na een weekend genoten te hebben in Gdansk.

Ging jij de vorige keer niet mee en heb je daar nu spijt van, na het zien van Gdansk en het lezen erover? Niet getreurd, volgend jaar organiseert de excursie gelukkig ook nog 2 keer een reis!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl