Het geheim ontrafeld: dit is de LiftCie!

Al een tijdje gaat er een geroezemoes rond in de vereniging. Roddels, praatjes en een hint van achterkamerpolitiek zijn aan de orde van de dag. Ze betreffen zes personen die vanuit de vuige, duistere delen van de vereniging afkomstig zijn. Zes personen die in het geheim bezig zijn met een geheime taak. Maar vandaag is het zo ver. Deze zes personen zullen in de openbaarheid treden. Ontmoet, de Lift Commissie 2016/2017.

Nu zijn deze mensen waarschijnlijk niet geheel onbekend aan jullie en heb je ofwel een goudgele rakker wegzettend op een borrel ofwel tijdens een andere bezigheid meegemaakt wat voor mensen dit zijn. De legendarische eerste bekendmakingsborrel heeft bij ieder haar sporen achtergelaten. Zo heb je waarschijnlijk al meegekregen dat deze mensen de vereniging mee zullen nemen naar de Frans-Vlaamse stad Lille. Maar genoeg geluld. Het is tijd om kennis te maken met de meesterbreinen van de LiftCie van dit jaar.

Voorzitter – Praeses
het-geheim-ontrafeld-dit-is-de-liftcie-01Eeke B. Voor velen misschien een onbekend doch waardig lid. Die roemruchtige onbekendheid komt waarschijnlijk doordat haar keuze om toe te treden tot onze mooie vereniging pas in mei 2016 plaatsvond. Ondanks haar tot nog toe jonge lidmaatschap, heeft deze charmante jongedame het ver weten te schoppen. Dit vertaalt zich in het voorzitters- en tevens leiderschap van dit geheimzinnige gezelschap. Buiten het dragen van de titel Praeses ligt Eeke vaak in het water waar zij zich kranig weert tegen zwemverenigingen die haar graag binnen willen hengelen. Eeke kan namelijk erg goed zwemmen en heeft tien jaar lang zwemles gehad. Nou bedoelen wij natuurlijk niet dat het 10 jaar duurde voordat zij haar A, B en C diploma’s binnen wist te slepen, maar wel dat zij erg snel door het water heen schiet. Dan wil ik nu graag Eeke het woord geven om onze Penningmeester voor te stellen!

Penningmeester ­– Fiscus Primus
het-geheim-ontrafeld-dit-is-de-liftcie-02There is one rule: Hunt, or be hunted. Zoals gesproken door onze vlijmscherpe penningmeester Frank. Of eigenlijk gesproken door een andere Frank: Frank Underwood(house of cards). Maar daar gaat het nou niet om, waar het om gaat is de persoon waar alle centen doorheen stromen. Met een ferme hand regeert hij over de schatkist waar de LiftCie tot onzer blijdschap over mag beschikken. Deze beruchte penningmeester is tevens het oudste lid van onze commissie. Buiten deze slopende taak is Frank ook intro ouder geweest bij onze mooie vereniging. Zo heeft hij ook onze PR-commissaris Jelmer in de intro van 2015 van een heerlijk diner voorzien tijdens het running-diner en zo verzorgde deze zorgzame penningmeester ook onze eigen Secretaris Annelies. Buiten AEGEE is Frank vaak hard aan het lopen en is hij professioneel levensgenieter.

Secretaris – Abactis
het-geheim-ontrafeld-dit-is-de-liftcie-03Annelies K. Deze lief ogende biologe is dit jaar een nieuw lid van de AEGEE familie. Met haar vrolijke lach en dansskills is ze bij de borrels al niet meer weg te denken. Laat je echter niet misleiden door deze party animal, achter haar onschuldige uiterlijk verschuilt zich een vlijmscherpe secretaris. In haar notulen mist nooit enig detail van de vergaderingen. Van de afspraken over wat er nog gebeuren moet tot de grote filosofische vraag waarom pizza’s rond zijn, niks ontbreekt. Met haar grappen en belangrijke levensvragen is ze nu al niet meer weg te denken uit onze commissie!

PR-commissaris – Legatus Promotionis
het-geheim-ontrafeld-dit-is-de-liftcie-04Jelmer W. Wie kent hem niet? Deze charmante jongen is met zijn lange postuur overal en nergens te herkennen en is zeker weten een waardig AEGEE lid. Zijn lange postuur is uiteraard niet zijn enige kwaliteit, de LiftCie combineren met zijn intens drukke leven is er ook eentje. Wiskundige raadsels lost hij graag op, hij zet zijn charmante praatskills in de strijd bij Emolife en als kers op de taart is hij ook nog eens een geweldige kok (en een geweldige eter). De LiftCie is uiteraard niet het enige in zijn AEGEE carrière. Hij is mee geweest op Summer University, heeft deze introperiode als papa goed voor zijn kindjes gezorgd en er zal vast nog meer in het verschiet voor hem liggen. Oh zo blij zijn wij met onze mooie-logo-ontwerpende-PR-commissaris, jij maakt ons geweldige team nog geweldiger.

Algemene Leden – membra genere
het-geheim-ontrafeld-dit-is-de-liftcie-05Veerle N. Gloednieuw lid, binnengekomen als introkind bij onze eigenste Jelmer en inmiddels niet meer weg te denken uit het Aegee-straatbeeld. Zij weet ons tijdens de vergadering nogal eens af te leiden, met de sappigste roddels en beste verhalen. Ze loopt dan ook alle borrels en feestjes af, van Schiermonnikoog tot Zuidlaren en rapporteert alle avonturen per voice-message in de groepsapp. Na een mislukte poging haar telefoon te leren zwemmen in het toilet, is zij nu iets moeilijker bereikbaar, maar niet minder aanwezig! Met haar stralende glimlach en alles-overtreffende liefde voor lekker eten is zij zeker van levensbelang voor de commissie!

het-geheim-ontrafeld-dit-is-de-liftcie-06Neel K. Deze blondgekrulde arts in spe is helemaal niet zo algemeen als dat haar titel doet vermoeden. Een bezige bij kun je haar ook wel noemen, want naast (o.a.) geneeskunde, 2 baantjes, reizen, marathons en zwemmen bij de Aclo heeft ze zowaar de tijd gevonden om ons dit jaar te versterken bij de LiftCie van AEGEE, al is het via skype. Sinds ze danoontjes meenam bij de eerste vergadering heeft ze een speciaal plekje in ons hart veroverd, en dat ze ook nog eens met superleuke verhalen en ideeën komt, maakt dat we haar niet zouden willen missen tijdens dit tot nu fantastische jaar!

Dames en Heren, dit zijn ze dan! De Liftcommissie van 2016/2017. Op een fantastisch en avontuurlijk jaar!

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl