Energy of Tomorrow – It’s not easy being green

Energy of tomorrow 01Van twaalf tot en met zestien maart organiseren wij een superleuk evenement in Groningen, waarbij 25 AEGEE’ers uit heel Europa naar ons toe zullen komen. Het thema zal energy of tomorrow; it’s not easy being green, zijn.

We gaan kijken naar de verschillende vormen van nieuwe energie en belichten we diverse kanten daarvan, er zal aandacht zijn voor de technische kant, maar ook de maatschappelijke kant zal worden belicht met leuke workshops en interessante lezingen. Daarnaast gaan we naar het lab om zelf testjes te doen en gaan we naar de sterren kijken in het planetarium. Op zaterdag zal er een excursie op het programma staan, waarbij de deelnemers niet alleen onze prachtige provincie kunnen laten zijn, maar ook laten zien hoe duurzame energie er in de praktijk uitziet. Maar een evenement is natuurlijk niks zonder feestjes en daarom zullen we ze ook het Groningse nachtleven laten zien en kan iedereen zich uitleven met onze themafeestjes, die natuurlijk ook van een groen thema zijn voorzien.

Jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom om gezellig met ons mee te doen, wat kennis op te doen over nieuwe energiebronnen en leuke mensen te leren kennen! Het programma is nog niet
helemaal bekend, maar wil je op de hoogte blijven: like onze fb-pagina: energy of tomorrow, kijk op de site: energy.aegee-groningen.nl of stuur een mailtje naar: energy@aegee-groningen.nl.

Maar omdat groen iets is wat je uiteindelijk gewoon moet doen: als je toevallig nog een fiets over hebt en/of je een plekje op je kamer vrij hebt, dan zijn die bij ons van harte welkom!

Liefs de energy of tomorrow committee,
Judith, Sahar, Anne, Susan en Karlien

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl