Intro: Weekend at Schiermonnikoog

Van: 21-09-2018 t/m 23-09-2018
Locatie: Schiermonnikoog

Georganiseerd door: Introductiecommissie

Facebook Event

Lief (toekomstig) AEGEE-lid,
Heb je het al gehoord? Het weekend van 21, 22 en 23 september zal het beste weekend van het jaar worden! We zullen samen een weekend naar Schiermonnikoog gaan met heel veel leuke activiteiten! Zo zullen we een kampvuur op het strand en twee geweldige avonden in de Toxbar hebben, maar er staat nog veel meer op het programma! Het thema voor dit kamp zal “glow in the dark” zijn. Dit wil je niet missen! Het kamp zal €50 kosten en deze prijs is inclusief de boot naar Schiermonnikoog, de accommodatie, eten en alle activiteiten op Schiermonnikoog! Als je je aanmeldt voor dit weekend zullen we je een aantal dagen voor het kamp meer informatie sturen.

Je kunt je voor dit weekend aan- of afmelden tot 14 september, 17:00 uur. Je kunt je aanmelden door het volgende formulier in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekFdbNtPpLlibFme1V8E9rQ5czQFO-m9dC3UGVdAYcfAWBkQ/viewform. Als je je wilt afmelden of als je vragen hebt over de activiteit, kun je een mailtje sturen naar intro@aegee-groningen.nl.

Liefs, Introcie 2018


Niet alle activiteiten zijn open voor niet-leden, wil je je ergens voor opgeven of meer informatie neem dan vooral contact met ons op via deze pagina of mail naar board@aegee-groningen.nl

Sponsors

Mokana
Prefixbroker
Sans Online Damesrokken
Soccer Concepts
Zantman Kliniek
Sleiderink Bouwmaterialen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
MyMepal
Sofa's van Urbansofa
Online marketing bureau Traffic Today
Comfort Products verwarmde zolen
Sfeer.nl
Sweetlivingshop
Verzekering.nl