Human Library

Op: 29-06-2019
Start om: 13:00 uur
Locatie: Oude Boteringestraat 18, Groningen

Georganiseerd door: Board

Facebook Event

HUMAN LIBRARY ++
Ontdek je vooroordeel en ga in gesprek met een ‘levend boek’. Levende boeken zijn mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met vooroordelen. Met een boek uit de Human Library luister je naar bijzondere levensverhalen. Het resultaat: verrassende, inspirerende ontmoetingen mét humor.

Human Library wil mensen uitdagen verder te kijken door in gesprek te gaan met die vreemde ander. Het werkt zoals een bibliotheek: je kunt bij de balie een catalogus bekijken met daarin de beschikbare levende boeken. Op een groot bord kun je zien of dat boek niet op dat moment is uitgeleend. Via de balie geef je aan met wie je een gesprek wilt aangaan. Daarna brengt de baliemedewerker jou en het ‘menselijke boek’ met elkaar in contact. En worden de spelregels uitgelegd (zo dient het boek weer in oorspronkelijke staat te worden ‘teruggezet’). De gesprekken duren maximaal 20 minuten.

De toegang is gratis. Meer info vind je hier >> https://www.groningerforum.nl/nl/human-library-groningen


Niet alle activiteiten zijn open voor niet-leden, wil je je ergens voor opgeven of meer informatie neem dan vooral contact met ons op via deze pagina of mail naar board@aegee-groningen.nl

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl