Ontmoet het 35e bestuur!

Na twee maanden als het bestuur van AEGEE-Groningen wordt het wel eens tijd om iets over ons zelf te vertellen!

Dit jaar is Leanne onze President & PR-Responsible! Iets dat je misschien wel weet over haar, is dat ze niet kan ruiken! Nee, dat komt niet door corona. Zelf weet ze ook niet waarom, en nee- ze kan ook geen gas ruiken. Als je haar zoekt, wacht dan ongeveer 5 minuten totdat ze weer eens ‘Guys, GROUPPICTURE!’ schreeuwt. Wat andere feitjes over Leanne: ze is een kleptomaan (no comment), ze neemt altijd haar eigen kussensloop mee als ze reist (het is ook een heel handige manier om meer bagage mee het vliegtuig in te krijgen), ze zou nergens zijn zonder de copy-paste functies van haar toetsenbord (ze valt vaak door de mand als ze weer eens de data vergeet te veranderen), en stiekem vindt ze het heel leuk als je haar Mevrouw de Praeses noemt..

De volgende is Carla, onze Secretary (or zal ik sexytary zeggen) en European Affairs Director! Ze is de gekke Romeen en onze baby spice girl! Ze kan sneller notuleren op haar mobiel dan op haar laptop. Ook al is ze half-Hongaars, ze weet niet dat Budapest zowaar in Hongarije ligt. Ze kan maar niet wennen aan Nederlands eten: er is simpelweg té veel brood. Ze eet ook altijd die mini-pannekoeken zonder ze op te warmen.. Maar ze vind het heel gek dat we tomaten als snack eten!

Als Treasuerer & FR-Responsible is Cédric ons geldjoch! Maar, je kent hem misschien beter als onze AEGEE-baby!! Ja, zijn beide ouders zaten in de begindagen bij AEGEE-Groningen! Dus zo gek is het niet dat hij hier terecht is gekomen. Nu we het toch hebben over Cédric als baby.. er gaan geruchten dat zijn eerste woord ‘borrelen’ of ‘wijn’ was. Hij is de jongste van het bestuur, maar ook al is hij al 19 jaar, hij gedraagt zich nog steeds als baby aangezien hij altijd dingen naar Carla aan het gooien is. Maar goed, baby of niet, hij verslaat Leanne altijd in de Slimste Mens app. Heeft hij eindelijk iets gevonden waar hij die nutteloze feitjes voor kan gebruiken. Ohja, hij is ook verliefd op dassen! (Interpreteer dit op welke manier je ook maar wilt.)

En last but not least, onze Local Affairs Director Kalle! Kalle is de gekke persoon in ons bestuur. (Ach, wie houden we voor de gek.. dat zijn we allemaal.) Hij heeft al 3 jaar z’n broek niet verloren, en kan regelmatig zwemmend gevonden worden in één van Groningen’s meren. Elke dag op de 29e minuut van elk uur denkt hij dat hij gek wordt, als hij weer eens ‘You’ll Be in My Heart’ uit de Martini Toren hoort komen (de andere bestuursleden hebben dit nog nooit gehoord). Als we het over muziek hebben… Kalle is vader van een ‘zwangerschaps album’, waarin elke 12 seconden één dag van een periode van 9 maanden representeerd. Je kunt het beluisteren op Spotify: Zwaboldy – The Library of Baby.

Ons vijfde en ongetwijfeld het meest belangrijke lid van ons bestuur is Ollie, de schattigste octopus en de geweldige mascotte ooit! Hij is al vaak als hoed gebruikt, en kan niet wachten op alle avonturen die hij dit jaar mag beleven!

We zijn heel blij en trots dat wij het 35e bestuur van deze prachtige vereniging mogen zijn! We vinden het geweldig en hebben superveel zin in alle activiteiten en reisjes van dit jaar! En natuurlijk, we kijken altijd uit om jullie te zien bij de wekelijkse borrels! Dus, tot woensdag! Hehe.

Liefs, het 35e bestuur ‘Audacia’!!

Sponsors

Mokana
Prefixbroker
Sans Online Damesrokken
Soccer Concepts
Zantman Kliniek
Sleiderink Bouwmaterialen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
MyMepal
Sofa's van Urbansofa
Online marketing bureau Traffic Today
Comfort Products verwarmde zolen
Sfeer.nl
Sweetlivingshop
Verzekering.nl