BBQ
4 jul
Loginnaam:
Wachtwoord:

Gegevens vergeten? | Registreren!
MEDEDELINGEN
Er zijn op dit moment geen mededelingen.
CONTACT

Postbus 1456
9701 BL Groningen
board(at)aegee-groningen(dot)nl

Pelsterstraat 23
Ma t/m Do van 13:00 tot 17:00
tel/fax: 050 3635634

Wekelijkse borrel:
Elke woensdag vanaf 22.00 uur
De Brouwerij (Poelestraat 27)

Word lid!

Wil jij veel en goedkoop reizen, andere culturen leren kennen, en mee kunnen doen aan gezellige activiteiten bij de leukste studentenvereniging van Groningen? Word dan lid van AEGEE-Groningen! Dit kan het gehele jaar door langs te komen op het kantoor (Pelsterstraat 23, van maandag t/m donderdag tussen 13:00 en 17:00 uur), op de borrel (elke woensdag vanaf 22:00 uur in café 'De Brouwerij', Poelestraat 27) en iemand van het bestuur (rood met witte shirtje/trui) aan te spreken of door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar:

AEGEE-Groningen
Postbus 1456
9701 BL Groningen

Het lidmaatschap van AEGEE-Groningen bedraagt €40,- per jaar en wordt tijdens de eerstvolgende contributieronde (februari, juni of oktober) afgeschreven. Wil je eerst meer informatie, stuur dan een e-mail naar pr-responsible(at)aegee-groningen(dot)nl met daarin je naam en je adres, dan sturen we je een informatiepakket toe. Je kunt hiervoor ook onderstaand formulier gebruiken.


 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

* :
* :
:
* :
Verificatie:
Voer de tekst in a.u.b.
 
Uw banner/logo hier? Neem dan contact op via deze pagina!
De Brouwerij
Voor de mooiste spullen ga je natuurlijk naar Bol.com! AEGEE-Groningen krijgt hier een mooi bedrag voor, elke keer weer als jij wat bestelt via deze link!

Bekijk op bol.com
Pricewise
Shirt a la Minute
Copyright © 2003-2017 AEGEE-Groningen